Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ford B-Max şi Dacia Lodgy sunt "umăr la umăr" în cursa pentru segmentul local al maşinilor de familie, potrivit celor mai noi cifre în ceea ce priveşte numărul comenzilor.

Oficialii Ford şi cei ai Dacia se laudă deja că au "cu­cerit" câteva zeci de români să-şi comande un auto­mobil de familie, fie el un B-Max asamblat la Craiova sau un Lodgy produs în Maroc. Cu toate că volumele nu sunt încă impresionante, ambele mărci se aşteaptă la o creştere a volumelor odată cu venirea primelor maşini în showroomuri, primii clienţi comandând practic numai pe baza pozelor şi cifrelor din pliantele oficiale sau testelor apărute în presă.

"Pe 1 iunie vom şti exact câte comenzi au fost preluate pentru B-Max. Am vorbit cu mulţi dealeri la nivel naţional şi toţi înregistraseră cel puţin o primă comandă pentru noul model, deci vorbim de zeci de co­menzi cel puţin. Momentan ei vor să vândă maşinile de pe stoc precum Focus şi Fiesta", a declarat Henrik Nenzen, mana­ging director al Ford România, Compania Na­ţională de Vânzări - divizia de importuri a mărcii, care deţine uzina auto de la Craiova unde va fi asamblat B-Max.
Integral pe Ziarul FinanciarComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.