Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un minor de 13 ani din Rusia s-a dus la casa unei prietene a bunicii lui. Femeia în vârstă de 78 de ani, care era țintuită la pat, a fost torturată pentru bani.

Băiatul i-a tăiat sânii femeii care era imobilizată la pat. Mai mult, copilul a înjunghiat-o pe femeie de 60 de ori în față și în diferite părți ale corpului, scrie mirror.co.uk.

După ce a ucis-o cu sălbăticie pe bătrână, copilul a fugit cu 175 de ruble, adică aproximativ 2 lire sterline! Femeia l-a recunoscut pe nepotul prietenei ei și i-a cerut să înceteze, dar acesta s-a oprit abia după ce femeia nu mai respira.


Comentarii

Ecce Kurrupt În alte euro știri, un analist înfometat a mâncat 60 de cozonaci cu rahat și fomistul a refuzat să se oprească până a crăpat. Tocmai tăiase două felii proaspete când un cititor l-a recunoscut și i-a zis să înceteze dar repetentul de doi bani a refuzat.

7 noiembrie 2018 21:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.