Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Între primele vizite pe care președintele Klaus Iohannis le-a făcut după alegerea sa ca președinte (evident, după vacanța la Miami, unde s-a întîlnit și cu o înaltă oficialitate americană) a fost cea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde, ca din întîmplare, avea și el un dosar.

Vizita s-a desfășurat fără tărăboi (mediatizare), cu o simplă declarație de ochii lumii. Președintele a fost să vadă de ce mai au nevoie cei din justiție pentru ca treburile să meargă strună. Nu știu dacă ați călcat prin clădirea ÎCCJ, fostă cîndva sediul centralei SIE, de pe strada Batiștei. Este o clădire celebră, veche, căzută în desuetitudine, unde judecătorii și grefierii, polițiștii și avocații se înghesuie pe holuri, printre dulapurile încărcate cu dosare și printre cărucioarele care cară sute de pagini cu pricini și destine. Vă imaginați că în această Înaltă Curte, atît de grijuliu vizitată de președintele Klaus Iohannis, s-a schimbat ceva de cînd omul nostru a rostit „punct și de la capăt“ și s-a mutat pentru cîteva zile pe săptămînă în București? Absolut nimic, nici în zugrăveală, nici în mobilier, nici în modul de funcționare! Livia Stanciu a vegheat ca Înalta Curte să funcționeze ca o mașină de executat răufăcătorii și corupții, cu singura precizare că enorme îndoieli s-au instalat prin societate.

Integral pe CotidianulComentarii

NOI Bai, derbedeule Ivanescu, daca nu-l trosnesti in cap, cu o bordura sau un bolovan - pe dl. Nistorescu, bai, derbedeule Ivanescu, pai, nu esti demn sa fii "rezistac", sau ce drak' de agresor verbal si fizic esti ! Bai, derbedeilor de rezistaci, nu convingeti pe nimeni, in Romania, cu insultele si vilentele practicate de sleahta voastra. Siktir !

8 noiembrie 2018 8:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.