Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Piaţa imobiliară românească ar putea intra pe un ciclu de scădere doar în eventualitatea unui impact de pe plan extern, pentru că, altfel, fundamentele sunt sănătoase şi există loc de creştere, a declarat Robert Miklo, directorul departamentului de investiţii al companiei de consultanţă imobiliară Colliers International.

„Faţă de pieţele din vestul Europei, unde noul ciclu imobiliar a adus creşteri importante, în România creşterea a fost slabă şi mă aştept ca şi o eventuală scădere să urmeze o traictorie similară“, a spus Miklo în cadrul unui eveniment organizat de Bucharest Real Estate Club.

O dovadă a potenţialului de creştere a pieţei comerciale locale (birouri, malluri, depozite, hoteluri) este faptul că România încă are cea mai mare diferenţă între randamentele investiţionale (yield-urile) de dinainte de criză şi cele de acum.

Integral pe CapitalComentarii

ABCDEF Nu se cumpara blocurile asa-numitilor "dezvoltatori", decat cca. 35% din ap. finalizate, deoarece: pretuirle sunt nerusinat de mari, calitatea lasa de dorit, amplasate aiurea departe de sosele si pcte comerciale, fara carti tehnice valabile si de firme fantoma care dispar in ceata. In schimb, se cumpara ca painea calda, blocurile "comuniste", deoarece: sunt temeinic construite - pt eternitate, calitatea exceptionala asa cum erau exigentele la comunisti, amplasate in zone centrale comerciale, cu strazi-drumuri, sosele. cartile tehnice aferente bl.comuniste - exista bine-merci la proiectant. Deci, jelaniile de "criza" imobiliara apartin cocalarilor investitori actuali.

8 noiembrie 2018 9:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.