Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jucătorul de tenis Nick Kyrgios a declarat, în presa australiană, că a început să meargă la psiholog, pentru a evita "problemele de pe teren şi din afara acestuia", informează News.ro.

"Am început să consult un psiholog. Este mai bine, mă simt mai eliberat să vorbesc, am sentimentul că nu mai trebuie să ascund nimic", a declarat Nick Kyrgios pentru Canberra Times.

Câştigător al unui singur turneu în 2018 (Brisbane), Kyrgios a explicat că are o accidentare la cot.

Integral pe HotnewsComentarii

Ecce Kurrupt Chiar la prima ședință, psihologul mi-a recomandat să fac o excursie la Athosul românesc, faimosul parc din Târgul Jiu, la un picnic. Ecce foarte terapeutic, practic doar iei loc pe un scăunel la masă și nu trebuie defapt să zici nimic. Toată lumea înțelege că care-i treaba și apoi automat simți o eliberare fantastică, simți că nu mai ai nevoie să te ascunzi în dulap și bukuria ți se arată pe față tot timpul. Psihologul mi-a spus că chiar președintele României a făcut acest tratament și de-atunci și el ecce tot timpul profund bukuros în public.

7 noiembrie 2018 18:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.