Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sentimentul tinerelor generaţii că România nu mai reprezintă locul în care să trăiască devine pe zi ce trece mai puternic şi duce la exacerbarea emigraţiei în masă. Ne-am obişnuit până acum ca părinţii să fie cei care pleacă, astăzi copiii ajunşi la vârsta studiilor constituie grosul. De ce?

Valiza găsită de bunul gospodar din Teleorman nu a dovedit, până acum, legătura directă dintre Tel Drum şi Liviu Dragnea. Singura miză a unei astfel de scurgeri de informaţii este veriga lipsă, ceea ce se discută de ani de zile, dar nu a fost încă probat. Sigur, dovezi circumstanţiale sunt cu nemiluita. Cum s-a înfiinţat Tel Drum sub bagheta lui Liviu Dragnea, pe când preşedintele PSD conducea Consiliul Judeţean Teleorman. Cum a crescut firma, mai ceva decât voinicii din poveste, pe măsură ce puterea şi influenţa lui Liviu Dragnea depăşeau cadrul judeţean şi ajungeau la nivel naţional. Cum celebra firmă teleormăneană a rămas ani de zile cu acţionari anonimi, iar cei care au ieşit în faţă au fost colegi din tinereţe şi prieteni apropiaţi ai liderului PSD. Cum şi-au petrecut aceşti oameni vacanţele prin Brazilia. Cum fiul domnului Dragnea are legături privilegiate şi finanţare asigurată de la Tel Drum, dacă documentele publicate până acum sunt reale.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.