Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnaliştii de la Rise Project au publicat un prim articol al investigaţiei pornite de la valiza cu documente, pe care ar fi primit-o de la un localnic din Teleorman. Procurorii anticorupţie au în lucru un dosar în care sunt cuprinse aceste informaţii.

Deşi Liviu Dragnea neagă cu vehemenţă că ar avea vreo legătură cu valiza pierdută şi regăsită, Direcţia Naţională Anticorupţie a confirmat, pentru Digi24, că informaţiile apărute au într-adevăr legătură cu un dosar în lucru. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a răspuns, luni, în Parlament, mai multor întrebări referitoare la articolul RIse Project despre legăturile familiei Dragnea cu Teldru, negând că ar avea vreo legătură. „Eu nu ştiu ce aţi publicat dvs. Există nişte instituţii ale statului de drept - DNA - prietenii dvs, care trebuie să investigheze. Eu nu am nicio legătură cu acea valiză. Nicio altă companie nu mi-a plătit nimic pentru proprietăţile mele”, a spus Dragnea.

Integral pe AdevărulComentarii

Ion futaciosu de nasoase si demonstranti spurcati Toti procurorii din Romania inclusiv acest jegos contestat, care au omorat femei pe vremea lui Ceasca, ca nu au divulgat numele celor care le-au provocat avorturi trebuie dati afara urgent,condamnati la inchisoare pe viata ca Visinescu, confiscata averea iar copiii lor trecuti pe o lista neagra ( a doar ei nu vor iesi altceva ) . CSM, vedeti asta sau nu vedeti ? ca de regula ce este corect nu prea vedeti , nu ati mai vedea niciodata !!!

6 noiembrie 2018 19:15

Gheorghe Ion Tragic este cum se cumpara judecatori, si nu orisicine, ci Sefa CSM-ului platindu-i lui barbate-su o suma frumusica de la TelDrum...si observam rezultatul...Cumparata a sustzinut toate prostiile PSD-iste in materie de Justitzie...Vom afla cum a procedat Dragnea si cu masonul din fruntea Inspectziei Judiciare...cred ca tot cu bani...La fel l-a cumparat si pe Avocatul Poporului, marele Tzaranist Ciorbea...cumulindu-i Pensia Speciala cu Salariul Nesimtzit...deci cu banii statului...

6 noiembrie 2018 17:24

Băi florin bilei, la cât de prost ești nu greșesc să-ți scriu numele și prenumele cu litere mici. Această ”petardă”, cu valiza, a fost aruncată pentru a distrage atenția de la dosarele PENALE ale lui Iohanis, închise de Lazăr. Dar ce să-i faci .....” când apare un șmecher, apar și cei 10 -100 de proști care să-l aplaude”, unul este florin bilei ..... și tot neamul lui cel adormit de trădători ””””

6 noiembrie 2018 13:44

În realitate! Jegul și NAZISTUL de Gheolbanis a văzut că este ”dat în gât” de Lazăr, a ordonat SRI si DNA să scoata acea aberatie cu valiza. Pentru toti romanii, cerebrali, este clar că Kklaus ”o arde cu părul în ochi”.

6 noiembrie 2018 13:39

1- Un dosar penal de toată frumusețea și premise pentru o suspendare, chiar pentru o arestare Pe lîngă „guvernul meu“, Iohannis a vrut și „procurorul meu“!, Fără acordul președintelui Iohannis (sau fără ordinul lui!), operațiunea de clătinare și debarcare a procurorului general Nițu nu ar fi fost derulată. Jurnalistul tragem concluzia de aici că asta înseamnă că Iohannis avea un interes să scape de respectivul procuror general și să recompenseze un om care a prestat în dosarul său cel mai delicat (succesiunea Grupului Etnic German – FDGR). Mai mult o asemenea influență (implicare sau chiar ordonare) într-o astfel de operațiune ar avea un caracter penal. ”Dacă debarcarea procurorului general al României ar fi probată cu un ordin al președintelui și cu interesele sale legate de afacerile cu casele de la Sibiu (personale sau ale FDGR), am avea un dosar penal de toată frumusețea și premise pentru o suspendare, chiar pentru o arestare ulterioară. Scandalul provocat de ministrul Tudorel Toader exact asta dezvăluie: închiderea dosarelor penale rezultate din plîngerile ANI și ale lui Marius Albin Marinescu. Cele două dosare aflate în gestiuni diferite s-au întors la Alba Iulia și au fost comasate spre a se reîntoarce la Parchetul General și clasate la pachet. În aria de competență a lui Augustin Lazăr (județele Sibiu, Alba, Hunedoara) s-au produs și conflictul de interese sesizat de ANI (Primăria Sibiu – FDGR) și sentința în procesul nedesfășurat de constatare a succesoralului Grupului Etnic German pentru FDGR, cu Klaus Iohannis președinte.

6 noiembrie 2018 13:35

2- Un dosar penal de toată frumusețea și premise pentru o suspendare, chiar pentru o arestare A fost promovat Augustin Lazăr pentru contribuția la închiderea dosarelor președintelui Iohannis și pentru a păstra în mormânt un subiect care doare și astăzi? Cine ar fi trebuit să întrebe și să ancheteze FDGR-ul despre următoarea prevedere din Statutul său: „Art. 6 – FDGR este succesorul de drept al tuturor instituţiilor şi organizaţiilor ale minorităţii germane, care au fost desfiinţate prin constrângere“? Nu cumva Augustin Lazăr era responsabil cu cercetarea existenței unei „asociații de utilitate publică“, succesoare a „tuturor instituțiilor și organizațiilor ale minorității germane, care au fost desființate prin constrîngere“? Adică interzise! Adică Grupul Etnic German. Adică succesorul FDGR! Adică în România, pe raza de competență a lui Augustin Lazăr, funcționa o asociație de interes public care, prin statut, își propusese succesoratul asupra bunurilor aparținând unei organizații fasciste interzise prin Decret Regal propus de Consiliul de Miniștri (1944) și prin Convenția de armistițiu de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial? Un procuror mai vigilent și cu mai mult profesionalism ar fi putut deschide un dosar prin care un asemenea paragraf să fie radiat din Statutul FDGR sau organizația respectivă să fie desființată prin sentință judecătorească. Augustin Lazăr, nu!

6 noiembrie 2018 13:34

3- Un dosar penal de toată frumusețea și premise pentru o suspendare, chiar pentru o arestare De aici vine căderea lui Tiberiu Nițu, la al cărui final regizat trebuie să fi pus umărul toată echipa de la Sibiu – Alba Iulia. Asta explică și ascensiunea fulminantă a unui mediocru procuror de provincie care a hămăit zgomotos în apărarea Binomului și a președintelui Iohannis și explică perfect de ce s-a opus oricărei modificări de competențe în ce privește castrarea de atribuții. Lătrăii de serviciu ai Binomului și ai reprezentantului lor de protocol (Klaus Iohannis) rezumă dezvăluirea lui Tudorel Toader la coincidența de nume a celui care a semnat ordonanța de clasare (Cristian Lazăr), dându-l astfel și mai rău de gol pe șeful lor de la Cotroceni. Nu l-a recompensat doar pe Augustin Lazăr, ci și pe Cristian Lazăr, cel care și-a pus semnătura pe placa de mormînt a unui dosar (casele de la Sibiu și moștenirea Grupului Etnic German) care poate reînvia și astăzi. Și care îl face pe Klaus Iohannis să viseze urît!”.

6 noiembrie 2018 13:33

dan Se strange latul dracneo.!!!!!!!!

6 noiembrie 2018 11:32

Horia Omul asta nu este niciodata vinovat, mereu gresesc procurorii si statul palalel.

6 noiembrie 2018 10:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.