Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​​Fondul Monetar Internațional (FMI) începe o misiune în care va discuta cu autoritățile române despre deficitul bugetar din acest an, perspectivele macroeconomice, planurile bugetului pe 2019 și progresul privind reformele structurale. Aceasta va fi în țară până lunea viitoare. De asemenea, vizita servește ca o pregătire în privința misiunii de consultare pe tema Articolului IV, care va avea loc la începtul anului viitor.
„Echipa Fondului va evalua dezvoltările economice și sociale recente, va actualiza perspectivele macroeconomice și va discuta planurile bugetului pe 2019. Vizita va servi și ca o pregătire în privința misiunii de consultare pe tema Articolului IV pe 2019, care va avea loc la începutul anului viitor”, a declarat Alejandro Hajdenberg, reprezentant rezident al instituției internaționale pentru România și Bulgaria, potrivit unui comunicat de presă.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.