Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un proces verbal aflat în arhivele CNSAS, privitor la arderea mai multor dosare din arhivele fostei Securităţi, a fost făcut public în premieră.

Asupra Patriarhului Daniel a planat dintotdeauna suspiciunea că a avut legături cu fostul regim politic dictatorial, numai că reprezentanţii Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii i-au dat la 16 octombrie 2007 decizie de necolaborare cu Securitatea ca poliţie politică. Conform unui proces-verbal întocmit la 23.12.1989 de către Serviciul de Informaţii Externe, publicat în premieră pe site-ul www.safielumină.ro, „Subsemnaţii col. Oprescu Puiu şi cpt. Mirel Stăniloiu au procedat în ziua de 22 şi 23 decembrie 1989 la distrugerea prin ardere şi tocare a următoarelor dosare din contul personal”. Urmează apoi o listă cu 34 de dosare, printre care şi dosarul cu numărul 36046 al lui „Dobrescu”, adică Ciobotea Ilie.

Integral pe AdevărulComentarii

ADEVARAT VA SPUN VOUA ! Noua securitate manipulează și dezinformează Națiunea Romană!!!! Biserica a mai trăit asemenea momente și în perioada comunistă, dar nu în asemenea hal. Noua securitate este dispusă să-și apere STATUL PARALEL, până la sacrificiu total. Sacrificiul total, pentru noua securitate, poate ajunge până la desființarea Statului Național Român. Sper ca PSD și ALDE, să se lepede de securiștii din interior, și să nu le permită TRADĂTORILOR să distrugă ROMÂNIA !!!!

6 noiembrie 2018 8:17

homosexual psihopat paduchios arian yehovist 0:49

6 noiembrie 2018 8:00

Kuminecăturile Gemene Încă o bombă cu fâs, a fost găsit documentul tot într-o valiză cumva? Kuriștii sunt disperați, nu mai știe ce să facă să-l scape în viață pe fomistul care șede mut pe scăunelul din capul mesei... Ce urmează oare, să ne dezvăluie analiștii că Cristian Homobuci îi kurist acoperit?! Că la Niceea au ars toată hârtia igienică pe care Sfântul Arianus a scris adevărata evanghelie?

6 noiembrie 2018 0:48

v Ati vazut ce tza au curvele de ls TelDrum? Am facut repede o laba.

5 noiembrie 2018 22:45

Pocaitul Credinciosii se spovedeau si el scria note informative, asa li se iertau pacatele.? Penalii ne conduc, popii ne spioneaza, in ce tara traim?

5 noiembrie 2018 20:42

v Ce babat viril!

5 noiembrie 2018 19:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.