Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În cursul trecututului week-end, președintele PSD, dl. Liviu Dragnea a luat decizia de a convoca mult așteptatul și îndelung amânatul Comitetul Executiv Național al partidului. Și tot în week end s-au acumulat sumedenie de informații care, dacă sunt adevărate, sporesc nu numai importanța. ci și ceea ce, fără nici cea mai mică urmă de exagerare, s-ar putea numi gradul de periculozitate al întâlnirii de azi a conducerii social-democraților români.
Dorința d-lui Liviu Dragnea ar fi ca, în cursul ședinței, să se găsească o rezolvare definitivă pentru o stringentă problemă de cadre. Și când spun asta nu mă refer obligatoriu la luarea unor decizii referitoare la cine va reprezenta pe viitor partidul în Consiliul Național al Audiovizualului ori cine va fi declarat câștigător în competiția pentru conducerea ASF. De altminteri, vicepremierul Viorel Ștefan a lăsat să se înțeleagă că în privința ASF chestiunea ar fi deja tranșată. Că își dorește postul și că îl va avea, plecarea domniei-sale din linia întâi a conducerii guvernului facilitând numirile pe care le plănuiește dl. Dragnea în clipa în care se va trece și la remaniere. Și aceasta la fel de așteptată și de amânată precum CexN de azi.

Integral pe Contributors.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.