Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD începe la ora 12.00 la Parlament, fiind așteptate sancțiuni care ar putea merge până la excludere pentru "puciști" precum Adrian Țuțuianu, în prezent vicepreședinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacșu sau lideri de organizații Ion Mocioalcă și Ciprian Pandea. Înainte de reuniunea CEX, mulți social-democrați au intrat în biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Bădălău, Șerban Valeca, Codrin Ștefănescu, Dorel Căprar, Rodica Nassar, Ioan Dârzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participă la CEX, anunțând că are o deplasare la Madrid, programată din luna august.

Principalele evenimente:

12.26 Dragnea, întrebat dacă se teme că ar putea majoritatea în Camera Deputaților, în cazul unor excluderi din PSD: "Nu".

12.20 Liviu Dragnea a venit la ședință cu două valize negre: "Am întârziat puțin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoși de la Rise Project, a doua valiză, ca orice localnic din Teleorman am găsit-o în fundul curții o valiză." Dragnea scoate dosare pe rând care îl vizează pe Klaus Iohannis si Forumul Democrat German, unul dintre acestea - "presiuni asupra unui judecător de la CCR", și niște stick-uri "care nu au ajuns la DNA".

"Este o gogoasă, nu ma interesează ce este acolo. Nu are nicio legătură cu mine acea valiză, este o disperare, poate să acopere scandalul cu cei doi Lazări."

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.