Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O echipă de astronomi a confirmat existenţa a doi sateliţi din praf la 400.000 de kilometri de Pământ. În cadrul unui nou studiu a fost analizat un raport vechi de câteva zeci de ani (1961) ce propunea existenţa unor nori „fantomă” ce se formează între Pământ şi Lună. Însă deoarece sunt estompaţi, până în prezent au fost greu de observat, aşadar lucrarea a provocat controverse în momentul publicării.

În studiu, astronomii din Ungaria au dovedit existenţa norilor, scrie Tech Times. Punctele Lagrange, numite după astronomul şi matematicianul Joseph-Louis Lagrange, reprezintă două puncte gravitaţionale aflate între două obiecte spaţiale.

Integral pe DescoperaComentarii

ariciul Am curaj sa pariez ca in toata lumea sunt foarte multi oameni de nestiinta care se dau drept oameni de stiinta,elaborand multe teorii pe care tot ei le valideaza ,si mananca niste bani ,pe niste minciuni ce par adevarate fiindca doar par frumoase si de dorit ,iar prostimea pune botul incantata,si plina de speranta....moaaaama ce a descoperit stiinta.....Mai oameni buni?De stiinta?ba nu stiu ce stiti voi dar stiu sigur ca de atata timp de stiinta trebuia sa rezolvati problema prelungirii vietii,si ocuparea oamenilor cu alte chestii importante nu cu tooot felul de prostii stresante si nimicitoare.deci Caaatzzz habarnautilor.

5 noiembrie 2018 10:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.