Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Observ că au fost întrebate tot felul de persoane publice în legătură cu valiza TelDrum găsită-n drum, dar nu a fost solicitată expertiza unui specialist: savantul Hurduc, proaspătul ministru PSD al Cercetării, foarte apreciat de însuși dl Liviu Dragnea. Prof. dr. Hurduc a elaborat o teorie potrivit căreia omul nu se trage din maimuță. E drept că un alt pesedist de vază, vicepreședintele Țuțuianu, este autorul unei conjecturi asemănătoare – pesediștii nu se trag din maimuțe, pentru că ei sunt un partid de maimuțe, nu s-au tras încă de-acolo – dar fără argumentația științifică a prof. Hurduc. Acesta consideră că oamenii vin din viitor, dintr-o lume paralelă. Ei aduc de acolo și obiecte, cum ar fi vasele din cultura Cucuteni, apărute cu circa 5.000 de ani înainte de Hristos prin zona Iașiului, prea avansat tehnologic fabricate, spune profesorul, pentru epoca aceea.

Exact așa, ca o oală de Cucuteni, ne-ar putea explica dr. Hurduc, s-a teleportat din viitor valiza de Teleorman. În acest viitor, o serie de boși ai TelDrum, în cap cu Liviu Dragnea, se va întâmpla să ajungă la pușcărie. Serile de iarnă penitenciare sunt lungi, așa că, în afară de geanta personală cu săpun, aparat de ras, periuță de dinți etc., viitorii deținuți vor fi luat cu ei și o valiză colectivă, hrană pentru melancolie, conținând facturi și poze exotice, suveniri de amintiri comune din vremurile de aur. Unul dintre ei, și anume Liviu Dragnea, a ciordit valiza și a evadat, zbughind-o prin timp, în lumea paralelă Hurduc. În timpul călătoriei, Dragnea s-a împiedicat de o gâlmă în spațiu-timp, s-a hurducat, cum se spune științific, și a scăpat valiza, care a intrat pe o altă curbă spațiotemporală, aterizând în aria rurală din Teleorman.

Integral pe RepublicaComentarii

Ion Ionescu Din tot ce a publicat Rise Project din actele din "valiza asta" cel mai ingrijorator este modul cum se cumpara "bunavointza" judecatorilor...recte a Judecatoarei din fruntea Consiliului Superior al Magistraturii....Cum se cumpara sustzinerea neconditzionata a tot ce au facut PSD-istii lui Dragnea: Cu bani !!!....bani multzi !!!...si daca s-ar scormoni si mai mult s-ar gasi si de ce Inspectzia Judiciara are acelasi interes sa-l ajute mereu pe Dragnea si ai lui....Banii sunt importantzi....Ca de aceea si Avocatul Poporului, Mister Ciorbea CD-ristul n-a reclamat la CCR Ordonantza de Urgentza Guvernamentala a lui Tudorel Toader....pentru ca i s-a dat Pensie Speciala cumulata cu Salariul Nesimtzit....Asa face Dragnea...i-i cumpara cu Statul sau prin firme subsidiare pe totzi de care are nevoie:ziaristi. formatori de opinie, sociologi cu firme de prognoze electorale, uite acum ca si judecatori....Asta este Statul Mafiot....asa actzioneaza Clanuri Interlope Organizate...Si conducerea PSD-ului s-a transformat intr-un Clan Interlop Organizat care are la baza Legea Omertei.(Cine vorbeste, i-i luam gatul....Vezi cu Neacsu si Tzutzuianu acum...)

6 noiembrie 2018 7:37

Ecce Kurrupt Pupincuristul ăsta a făcut o diarie verbală pe tema SF cum nici un alt amator nu ar putea face la comandă oricât s-ar screme. Impresionant.

6 noiembrie 2018 4:31

Vasile Marin Un Partid de Maimutze se comporta ca niste maimutze...se improsca intre ei, se exclud din "jungla"...umbla cu valizele dupa ei...cu acte care mai de care mai edificatoare cum tzara asta a creat niste jnapani, niste LOTRII, hotzi la drumul mare cocotzatzi acum in functzii decizionale...(Dragnea-al 3-lea om in stat)...care actzioneaza in Clan Mafiot-Interlop Organizat subminand economic Romania dar si anihiland justitzia si calarandu-i pe procurori...

5 noiembrie 2018 19:14

victor Domnule CTP ai devenit un papagal vopsit. Sa fii sanatos. Sant dezamagit de prestatia dv.Castigati si dv. un ban necinstit.

5 noiembrie 2018 16:02

Tov. Hurduc nu are intru totul dreptate! Oamenii nu s-or fi tragand din maimuta, dar s-a dovedit indubitabil, stiintific, ca CTP se trage fix din maimuta. Controverse inversunate se mentin insa daca se trage din gorila, din macac sau din babuin. Toata lumea stiintifica este de acord cel putin ca din cimpanzeu este exclus a se trage, deoarece cimpanzeul prezinta usoare urme de inteligenta. Sincer, eu unul sunt uimit ca nici s-a pus in discutie posibila sa ascendenta din urangutan. Uitati-va si dumneavoastra, dragi cititori, la ochelarii lui CTP si spuneti si domniile voastre daca nu sunt ochelari pe care orice dragutzel de urangutan ii are din nascare pentru a-i asigura un aer de ganditor de la Hamangia. Numai ca aerul ala este infestat cu gaze sulfuroase din basinile veritabilului ganditor de la Hamangia. De la gazele astea i se si trage lui CTP pasiunea de a tot spune si scrie nerozii bine platite atat de catre vechea Securitate, cat si de catre cea noua!

5 noiembrie 2018 11:02

XXX Scribalaule CTP, nenorocitii din sleahta soros, ti-au varsat si tie bistarii in cont, si, urgent trebuie sa-i justifici - ca orice lucratoare de pe Linia de Centura ! Plata in avans, deh....

5 noiembrie 2018 10:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.