Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cântăreaţa americană Camila Cabello, interpreta hitului ''Havana'', se află în duminică în poziţie de favorită la MTV Europe Music Awards (EMA) desfăşurată duminică în Bilbao, Spania, artista având şase nominalizări la această competiţie, relatează AFP.

Interpreta originară din Cuba, în vârstă de doar 21 de ani, a fost nominalizată la cele mai importante categorii, precum Cel mai bun cântec, Cel mai bun videoclip şi Cel mai bun artist.

Înainte de atribuirea trofeelor acordate pentru cele mai populare videoclipuri pe varianta europeană a acestui post de televiziune american de muzică, 2018 poate fi considerat deja un an foarte bun pentru Camila Cabello al cărei hit ''Havana'', alături de rapperul Young Thug, a ajuns în fruntea vânzărilor la sfârşitul lunii ianuarie în Statele Unite, în timp ce versiunea audio a piesei, fără videoclip, a fost accesată de peste 1,3 miliarde de ori pe YouTube.

La sfârşitul lui august, ea a obţinut două dintre cele mai prestigioase premii MTV Video Music Awards (VMA), trofeele acordate pentru videoclipurile muzicale cele mai populare în SUA, cel pentru Artista Anului şi pentru Videoclipul Anului.

În 2017, fosta componentă a grupului Fifth Harmony fusese deja recompensată cu premiul pentru cea mai bună artistă pop la MTV EMA. Aflată în fruntea nominalizărilor şi prezentă la şase categorii, cântăreaţa americană Taylor Swift nu a obţinut până la urmă niciun un trofeu la ceremonia desfăşurată la Londra.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.