Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii coaliţiei de guvernare s-au reunit vineri pentru a discuta, în principal, despre rectificarea bugetară pe acest an, situaţia în cazul Fondului Suveran de Investiţii şi despre proiecţiile privind bugetul pe 2019.

Şedinţa se desfăşoară în biroul lui Liviu Dragnea de la Cameră, iar preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a venit însoţit de mai mulţi lideri ALDE, printre care Daniel Chiţoiu şi Andrei Gerea.

La reuniune participă ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, care a avut anterior o întâlnire cu Liviu Dragnea.

Miercuri, preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, declara că va discuta cu reprezentanţii Partidului Social Democrat, astfel încât ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, să facă o prezentare în cadrul unei şedinţe a coaliţiei referitor la obiectivele proiectului de rectificare bugetară.

"În legătură cu rectificarea bugetară, vom discuta cu colegii din PSD ca ministrul de Finanţe să ne facă o informare la zi cu privire la execuţia bugetară până la finele lunii octombrie şi cu obiectivele care trebuie atinse până la sfârşitul anului, prin urmare care mai e nevoia de finanţare, dacă mai este o nevoie de finanţare, şi ce soluţii se întrevăd în acest sens, precum şi cu proiecţia bugetului pe anul 2019", preciza Tăriceanu.


Comentarii

Guvernul Dăncilă a decis să blocheze accesul la informaţii publice legate de modul în care s-a desfăşurat Afacerea Roşia Montană, fapt care poate duce la costuri de 4,4 miliarde de dolari. Conform senatorului USR Mihai Goţiu, acest lucru ar avantaja compania Gabriel Resources în litigiul aflat pe rolul Centrului Internaţional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiţii (ICSID), de la Washington, în care solicită statului român despăgubiri de 4,4 miliarde de dolari pentru că nu i s-a permis să distrugă Roşia Montană,

4 noiembrie 2018 18:12

COMUNISTU' PS ptr @V... sa sti ca greselile de dactilografiere sunt voite, ca sa ai ce comenta despre ortografie, gramatica sau tot ce este in legatura cu limba romana, ptr ca altfel ti-as fi stricat placerea. .... tot fara respec, "POSTAC SOROSIST "

4 noiembrie 2018 17:41

COMUNISTU' @ V .... imi dau sema ca esti cel mai prost postaci de aici si,....ca sa-ti argumentez.... in comunism s-a facut foame( prostii si cersetorii ca majoritatea s-a descurcat si punea proptele la frigider sa nu cada mancarea afara, dar manaca cacat, acum , ca sa fie in"trend" cu urlatorii de profesie) si amplatit toate datoriile externe... Grecii in schimb, au avut peste 300 de miliarde de euro, datorii si, UE i-a ajutat sa nu dea faliment ptr ca intr-o astefel de situatie, nu s-ar mai fi colectat datoriile. Asa , cel putin, se mentine "mortul "in coma, pentru ca , candva sa poat aplati datoria si dobanzile. Asa ca, daca s-a putut cu Grecia....de ca sa nu mearga si cu Romania, mail ales ca la greci gasesti numai pietre si apa(mare) , pe cand la noi se mai gaseste ceva...petrol, gaze, carbune, padure, agricultura si .....etc. Si,.... da .... Dragnea si-a atins obiectivu', ca un tantalau ca tine, postac sorosist, sa planga la mormant strain... fara respect ...sictir...sunt sigur ca stii turceste si nu traduc

4 noiembrie 2018 17:36

v, cel mai imbecil gaozar dragnist Romania datoare 100 de miliaede de euro! Yes yes yes! Dragnea si-a atins obiectuvul.

3 noiembrie 2018 18:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.