Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Regizorul Tudor Giurgiu bate obrazul „cerşetorilor“ de invitaţii şi dă exemplu unui politician din Ministerul Culturii care a cerut patru locuri la premiera „Moromeţii 2“. „Ministerul dvs nu şi-a onorat nici până azi obligaţiile asumate contractual pentru finanţarea filmului. Avînd această perspectivă, ce anume credeţi că m-ar fi făcut să vă invit la film? Servilismul? Pupincurismul? Nu mă cunoaşteţi suficient înseamnă“, scrie regizorul.

Tudor Giurgiu, producătorul „Moromeţii 2“, este revoltat de gestul unui director de la Ministerul Culturii de a solicita patru invitaţii la premiera de gală a filmului, catalogându-l insolent. „Din nou, despre cerşetorii de invitaţii, din categoria dregătorilor de neam şi ţară. Ieri, colegele de la birou primesc un telefon de la un consilier din Ministerul Culturii. Dorea sa vorbească cu «cineva» despre invitaţii la premiera Moromeţii 2 de săptămîna viitoare. Colegele au insistat să trimită un email. Şi vine mailu’: «Salut, te rog să îmi confirmi cele 4 invitaţii pe numele Ioan Matei la premiera de luni, 5 noiembrie, de la Sala Palatului». Am citit şi am ramas perplex: wtf is Ioan Matei şi de unde manierele astea? Parcă-l auzeam dispunînd din adâncurile cabinetului către consilier: «Fă şi tu rost de ceva invitaţii, ce stai aşa degeaba? Cum adică nu ne-au trimis? Să ne dea!» Pentru că sunt şef. Şerif. Boss. Pentru că mi se cade“, scrie Tudor Giurgiu pe Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.