Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Salariul minim ar putea fi anul viitor de 800 de lei. Anunţul a fost făcut de ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu. În plus, salariile vor fi impozitate diferenţiat cu cota unică. Astfel, până în 800 de lei cota va fi de 8%, între salariul minim şi 1.600 de lei va fi de 12%, iar peste va fi de 16%.

Câmpeanu mai spune că anul viitor se va încerca şi revenirea la indemnizatia de 85% pentru mame. În acest sens se ia în calcul schimbarea legii privind concediul postnatal în aşa fel încât o mamă să se întoarcă oricând doreşte la muncă.


Comentarii

Ciklopul Madam Campeanu, fosila comunistoida, devenita "liberala", acu', la batranete! Sapati in trecuul sau, si vedeti ce, si cum a facut dupa absolvirea facultatii!

14 mai 2012 12:36

Sictir ! Coana Suzana Gadea -2012 ne crede chiar prosti !

14 mai 2012 12:18

medienssis D-na ministru:"salariul minim,s-ar putea majora anul viitor....".Vin alegerile si promisiunile curg garla.La anul va spune:am vrut,dar nu se poate inca.Si din nou, bla bla bla....Ursul trece,caini latra si mai da-ti o gaura la curea.Eu stiu cu cine voi vota si sper ca partidul poporului sa opreasca rotatia celo care au guvernat tara de 22 de ani,ai doresc succes.Doamne ajuta !

14 mai 2012 12:11

nelu E ADEVĂRAT CĂ MERITĂM SALARII DECENTE ÎNSĂ GREȘIM CĂ ÎI ÎNSCĂUNĂM PE HOȚI ÎN FUNCȚII ÎNALTE ȘI CA PROȘTII SPERĂM CĂ VOR FI CORECȚI .AU DUS ȚARA DE RÎPĂ ÎNSĂ TOT PE EI ÎI VREM .

14 mai 2012 8:50

nelu URA URA VREM PUTEREA NE DOARE ÎN P..... DE LEGI ȘI ȚARĂ URA URA .

14 mai 2012 8:47

nelu URA URA LĂUDAȚI ȘI PREA MĂRIȚI PE INFLAȚIONISTUL DE PONTA .URA URA GRECIA TE VOM DEPĂȘI REPEDE REPEDE.

14 mai 2012 8:44

socialistu lefter Idioata asta batrina ar trebui sa se inscrie in ped, ce cauta printre liberali? In afara de mariri de salarii, de sporuri, de ajutoare sociale, de penmsii, de sinficate... nu stie absolut nimic! "iar peste va fi de 16%." Care "rest"? De unde bani? Bugetuk se face in principal din impozite. Daca renunti la mai mult de jumatate din venitul la PBI, din ce mama draku mai platesti salarii, pensii, ajutoare - dar si scoli, spitale, administratie, justitie, armata etc.? Ca reduce si CAS, si TVA - dar creste pensiile, salariul minim (care va duce la explozia salariilor, calculate pe baza salariului minim)! Nu vor sa renunte la baietii destepti, nici la liberalizarea preturilor, nici la investitii in industria extractiva si, desi nu o spun, nici nu vor renunta la jaful clientelei - de data asta uslasa. Ei cred ca totul se va rezolva prin "consumul sporit". sa vedem. Ori vorbesc aiurea, ori nu cunosc pe romani. Ei vor cumopara in continuare marfa de contrabanda, produse din UE lipsite de taxe, indiferent de bani. E un timpit cine crede ca, de ex, un roman isi va cumpara o Dacie cu TVA, cind are bani de un Opel second hand...

14 mai 2012 8:44

Adi-Canada Sa va bagati in C U R aia 800 lei cu are credeti ca ne cocliti , si sa incercati sa traiti voi cu banii aia ! Si Ceausescu a incercat sa ne cocleasca cu 100 de lei in plus, si uitati ce a patit. Sper sa aveti si voi aceeasi soarta`, gunoaiele dracului !!

14 mai 2012 8:39

JEGURI RAPANOASE ..AUREL Ura ,ura, ura ura ,se anunta ca va curge lapte si miere pe toate piraile ,ura,ura,ura,toti maidanezii se vor plimba tantosi cu colacii impletiti in coada de vor servii pensionarii saracii ,somerii,si copiii celor cu salariu minim ,ura,ura,ura,vom fi invadati de tot felul de extra comunitari cand se va afla ce belsug se anunta la noi ,pentru a nu ne pomenii cu imiganti si invazii de amarati de prin AFRICA ar trebui ca lucrurile aceste care anunta raiul de pamant acum in plina criza economica mondiala ar trebui tinute la secret,ura,ura,ura,ura,tuva-n gura de muiiistii care a-ti saracit si umilit poporul,

14 mai 2012 8:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.