Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pus în faţa sondajelor sociologice, un bun enoriaş va trece procentele printr-o anchetă severă: mai sîntem sau nu dreptcredincioşi?

Tocmai asemenea precizie de radar miop a stors dintr-un euro-sondaj recent o concluzie alarmantă de mirosul ereziei: sîntem eurosceptici! Mai mult! Colac peste pupăza de pe coliva de sub bomboană: sîntem eurofobi! Rata de respingere a UE a crescut de la 14 la 21%! În nomenclatorul ruşinii, numai negaţionismul climatic şi refuzul bărbătesc aruncat în faţa celui ce îţi cere mîna mai ating asemenea cotă de nemernicie. Ce ne facem? Mai întîi, ne distrăm. Grimasa jignită a eurocorecţilor îi confirmă pe supuşii canini al lui Pavlov: la aprinderea procentului nefavorabil, subiecţii secretă acuzaţia de euroscepticism.

Integral pe AdevărulComentarii

Liviu Satan Dracnea UE e buna cand da zeci de milioane de euro TelDrum si fermelir de porci, dar sa nu-mi spuna mie ca n-am dreptul sa fur in draci in tata mea!

30 octombrie 2018 8:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.