Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România este ţara extremelor din toate punctele de vedere.

Nu-mi amintesc ca vreo propunere de majorare a salariului minim pe economie să fie atât de contestată ca cea de săptămâna trecută.

Pe masa Guvernului Dăncilă există propunerea de a creşte salariul minim de la 1.900 de lei brut la 2.080 de lei brut, adică de la 1.162 de lei net la 1.263 d elei net, adică un plus de 101 lei.

Ca o surpriză a venit şi varianta de a creşte salariul minim mai mult pentru cei cu studii superioare sau cei care au minim 15 ani vechime, respectiv de la 1.900 de lei brut la 2.350 de lei brut, adică de la 1.162 de lei net la 1.413 lei net, adică un plus de 251 de lei.

În acest moment 2,1 milioane de angajaţi sunt plătiţi cu salariul minim, din care 1,1 milioane s-ar încadra în situaţia celor care au studii superioare sau peste 15 ani vechime.

Integral pe Ziarul FinanciarComentarii

ariciul Tot futeti cel salariu minim,de numai stie nimeni cat e net si cat e brut,fiecare patron platind cat il lasa inima intre 1200 si 1 600 roni.plus bonusri si ce le mai cade printre degete,firimituri ...inchipuindusi ca sunt darnici si mirandu-se de ce nu vor oamenii sa lucreze.Fiindca programul pentru salariul minim este de 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana.Toate femeile vor si pot munci in comert industrie usoara ,acest program ca sa aiba timp si pentru ele si pentru familie.ba ca sa tii o femeie o zi cu o zi,trebuie sa intelegeti ca 8 ore le stai si ca barbat dar celelalte opt sunt crima si pedeapsa ori ce trece de opt ore.oboseala,nervi,lipsa randament,mai mult rau decat bine.Si tot sporul este dimineata la treaba pana la 14-15 cel mult.ok,difera si domeniul de activitate dar cei mai multi sunt absurzi de aia sta omul o luna doua si ....CEDEAZAAti auzit bai?Ca sunt fiicele si sotiile noastre.Ele nu pleaca.CEDEAAAAZA.

29 octombrie 2018 9:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.