Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În luna octombrie erau în plată 79.676 pensii militare, de aproape 9 ori mai multe decât pensiile speciale, media pensiilor militare fiind de aproape trei ori mai mic decât media pensiilor speciale.

Potrivit datelor transmise la solicitarea „Adevărul” de Casa de pensii a Ministerului Apărări Naţionale, în luna octombrie se aflau în plată 79.676 pensii militare, media lunară a acestora fiind de 3.476 lei.

Potrivit adresei trimisă redacţiei, în luna octombrie pensia medie de invaliditate plătită celor 878 de beneficiari a fost de 1.599 lei, drepturile plătite în cazul pensiilor de urmaş, de care beneficiază 14.594 persoane fiind, în medie de 1.991 lei.


Comentarii

victor Nu pensiile dv. sant prea mici. Cele speciale sant extraordinar de mari si incorecte care vor trebui de urgenta corectate.80% DIN SALARIUL BRUT DIN ULTIMA LUNA ESTE TOTAL INCORECT ACOLO INTRAND SPORURI PREMII CARE DUPA PAREREA MEA NU SE POT REGASI IN ACTIVITATEA DE PENSIONAR.CA OBSERVATII AR FI: - Procentul de 80% este foarte mare mai ales ca se raporteaza la ultimul salariu brut(salariu ce poate fi lesne majorat prin acordarea unui premiu,niste ore suplimentare,ore de zbor mai multe,garzi,ore suplimentare,drepturi banesti castigate in instante si dirijate pentru a fi incasate in ultima luna etc,etc...) Nu mai vorbim de varsta de pensionare,cumulul mai multor pensii,dreptul de a munci tot in aceeasi meserie.

28 octombrie 2018 8:47

victor Am scris prea de multe ori despre aceste pensii speciale cat sant de absurde,abuzive si nesimtite. Nu doresc sa mai scriu ca si asa nu se uita nimeni. Santem total ignorati. Sa fie sanatosi sa numere sutele de milioane pe luna.

27 octombrie 2018 17:13

solo Deci 80 000 de pensionari militari MApN (unii de pe la 42 ani ) La astia mai adaugati pe cei din MAI ( politie si jandarmerie, pompieri ) Probabil tot pe atatia. Urmeaza cei dinj servicii (SRI, SIE, SPP etc , vreo SAPTE SERVICII) si apoi PENSII SPECIALE CIVILE ( judecatori, procurori, grefieri, aviatori, parlamentari Primari etc) . Toti ACESTIA consuma SUPLIMENTAR pentru pensii DOUA MILIARDE DE EURO anual. Numai cu acesti bani S_AR PUTEA CONSTRUI DOUA SUTE DE KM DE AUTOSTRADA!!!!!!???????

27 octombrie 2018 17:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.