Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nimic mai relevant pentru condiția umană, profesională și politică a celor care înseamnă astăzi elita PSD decât componența delegației pe care partidul a trimis-o miercuri la consultările cu președintele Iohannis.
Oameni duri, fără cusur în rele, în furturi, minciuni și malversațiuni, lipsiți de orice elementar spirit de negociere, experți ai bătutului cu pumnul în masă. Inși cu școală puțin ori făcută la universități fără relevanță, unii dintre ei foarte aproape de momentul în care se aflau demult la vârsta maturității și care au socotit că le-ar sta cum nu se poate mai bine dacă și-ar mai îmbogăți cv-¬ ul cu o diplomă obținută la fără frecvență. Chiar dacă în acte scrie că ar fi urmat cursuri de zi.
Privindu-i ieșind la declarațiile de presă pe d-nii Liviu Dragnea, Șerban Nicolae, Eugen Nicolicea care îmi aminteau teribil care de Gheorghiu-Dej, care de Petru Groza și, dacă am reținut bine, Robert Cazanciuc, cu figura lui de funcționar cu mânecuțe care de abia dacă poate bolborosi două-trei cuvinte, am avut impresia că asist la proiecția unui film artistic prost, care încearcă să refacă atmosfera luptei de clasă, a bătăliilor pentru preluarea puterii, lupte duse din anul 1945 până la finele lui 1947 și mai departe. Impresie întărită de faptul că pușcăriabilul Liviu Nicolae Dragnea a vorbit și despre faptul că delegația pe care a condus-o i-a lăsat președintelui Iohannis o listă cu zece principii și un plic cu șapte întrebări.

Integral pe Contributors.roComentarii

@@ Amice scriseși un text remarcabil de coerent și fără violențele tale obișnuite de limbaj. Îți semnalez însă că o greșeluță. Cuvântul „noștri” se scrie cu un singur „i” nu cu doi. La repezeală, se poate întâmpla oricui. În plan ideatic, când l-am menționat pe Voiculescu am avut în vedere procesul profund incorect de care a avut parte. Nici în ce privește calitatea sa de om de afaceri nu mi se pare blamabil. Bun, cum ne-cum, a pus mâna pe niște bunuri ale fostului stat comunist. Pe care nu le-a distrus însă, ci le-a valorificat. A menținut locuri de muncă, a creat altele noi și a plătit taxe și impozite mai dihai decât o multinațională! Era bine să avem cât mai mulți asemenea oameni de afaceri români pricepuți. Din păcate, s-a mers pe linia lichidării lor complete! Ca fost securist, a lucrat pe linie de comerț exterior. Vechii securiști au fost de toate felurile. Nu știu de care fel a fost Voiculescu, dar prin faptul că s-a luat la trântă cu un alt securist din categoria „mari bandiți”, mă refer la Băsescu, înclin să cred că au existat, toutși, și „securiști buni”.Chestia cu Beria și Yagoda, nu știu cât știi tu despre istoria evreilor bolșevici (pentru că nu toți evreii au fost comuniști, să ne înțelegem!) și nici cât ești tu de român, așa că prefer să nu dezvolt. Despre Colectiv, fiecare cu părerea lui. Faptul că ancheta merge cum merge spune însă multe.

27 octombrie 2018 21:51

@Amice Eu am vrut sa-l lovesc pe V, individ care face mereu greseli de orotografie si posteaza numai tampenii neavand pic de rusine, dar s-a nimerit la tine. Cat priveste ideile tale, pot sa-ti spun linistit ca d.p.m.d.v. sunt tampite. Te dai tu rotund manipuland cuvintele in fraze, amintind unor necunoscatori despre servicile rusesti controlate de evrei, numai ca o dai in balta teribil cu securistii nostrii- sau poate vrei sa spui ca Voiculescu n-a fost un vajnic securist?- indivizi care au pus mana pe "avutia intregului popor", iar acestia (poporul) au ramas in izmene in timp ce ailalti se lafaie in milioane si miliarde de dolari. Cand 40 % sunt analfabeti functional, ma indoiesc ca acestia care nu reusesc sa inteleaga textul citit vor fi in stare sa faca o alegere corecta. Cat despre conspiratia cu care iti inchei postarea ma face sa cred ca esti dintre aceia care le-a luat locul lui Yagoda sau Beria. Cat napalm ai vazut la viata ta?

27 octombrie 2018 15:53

@@ Amice, iți răspund ca să nu-l bănuiești pe nedrept pe cel ce-și zice V că ar fi autorul textulețului respectiv. Da, ai dreptate, am greșit, deși le știu binișor cu cratima. Eram atent la ideile de conținut și greșeala, precum șopârlica, s-a strecurat din automatism: Oricum îți mulțumesc pentru atenționare! Nu-mi rămâne decât să fiu mai atent sau să nu mai scriu deloc.Dacă n-ai găsit altceva de obiectat decât cratima aia, tot e bine! Înseamnă că ești de acord cu conținutul! Sau nu este așa? Oricum s-au dus vremurile când băieții deștepți puteau să mai schimbe și idei, nu numai înjurături! A, și încă ceva. Când cineva inserează în paranteză un „sic!” înseamnă că vocabula precedentă este scrisă greșit în mod intenționat. Deci, „șicoală” este un semn că atribui analfabetismul cu pricina celui despre care e vorba. In cazul de față domnului Coldea, pe care știința de carte nu-l dă absolut deloc afară din casă!

26 octombrie 2018 20:32

victor Ce figuri inteligente au cei de la PNLsi cei de la USR IN COMPARATIE CU CEI DIN PSD..

26 octombrie 2018 17:17

@26 octombrie 2018 15:28 Ai inceput sa inveti, analfabetule, cand se scrie SAU cu cratima ( cratima ma-tii!!) si cand nu? Iti spun eu ca nu ! Analfabetule! Tu esti ala care a postat si la 26 octombrie 2018 15:28. Uita-te analfabetule cum ai comis-o din nou:""" Chiar ești convins că madam Koveși și mister Coldea nu și-au plagiat tezele de doctorat și că au rupt cartea de atâta învățătură pe când aruncau cu mingea la coș, s-au trudeau pe la șicoala (sic!) ( nu sic, ci HAHAHAHAHAHA! Doua greseli una dupa alta, hahahahaha!, Analfabetule!) din Băneasa cu învățarea tehnicilor de persuasiune, manipulare și represiune?

26 octombrie 2018 17:01

@v Ai inceput sa inveti, analfabetule, cand se scrie SAU cu cratima ( cratima ma-tii!!) si cand nu? Iti spun eu ca nu ! Analfabetule! Tu esti ala care a postat si la 26 octombrie 2018 15:28. Uita-te analfabetule cum ai comis-o din nou:""" Chiar ești convins că madam Koveși și mister Coldea nu și-au plagiat tezele de doctorat și că au rupt cartea de atâta învățătură pe când aruncau cu mingea la coș, s-au trudeau pe la șicoala (sic!) ( nu sic, ci HAHAHAHAHAHA! Doua greseli una dupa alta, hahahahaha!, Analfabetule!) din Băneasa cu învățarea tehnicilor de persuasiune, manipulare și represiune? """

26 octombrie 2018 16:59

v Ghiolbanis nu risca si nu a riscat deloc, se va alege cu o pensie frumoasa, paza, etc. Romanii care l-au ales au riscat crezind ca Ghiolbanis va fi un Carol I, (bis), dar s-au inselat amarnic. Sustinatorii lui sa ne spuna ce a facut el pt Romania?

26 octombrie 2018 16:41

Ce-o fi ăla „to do lis”, măi Securică de la panificație?! Mă rog, ai opiniile tale politice și ți le respect, dar nu e corect să denaturezi în așa hal realitatea, să urăști cu atâta osârdie și să insulți cu atâta nonșalanță! Crezi tu că generația tânără, din care faci probabil parte, este mai bine școlită decât cei pe care îi disprețuiești atât de mult? Crezi tu că stoarcerea din smartphon a tot felul de (f)utilități compensează lipsa studiului, să-i zicem, de bibliotecă sau cărturăresc? Nu-ți dai seamă că pe această cale vi se vâră în cap, cu maxima eficacitate, propagandă și manipulare? Chiar crezi că statul de drept și justiția trebuie să aibă drept pilon de bază, prin protocoale și practica de zi cu zi, unitatea dintre procurori și securiști precum pe vremea evreilor staliniști Genrikh Yagoda și Lavrenti Beria?! Chiar ești convins că madam Koveși și mister Coldea nu și-au plagiat tezele de doctorat și că au rupt cartea de atâta învățătură pe când aruncau cu mingea la coș, s-au trudeau pe la șicoala (sic!) din Băneasa cu învățarea tehnicilor de persuasiune, manipulare și represiune? Chiar ești convins că tractoristul Lazăr este vreun atlet ai științei Dreptului? Ești convins oare că guvernările de dreapta-mafiote ale lui Băsescu erau o culme a democrației, generatoare de bunăstare, pace socială și fericire debordantă?! Despre ce naiba vorbim? Să-i facem și lui Dragnea ce i s-a făcut lui Voiculescu? Dragnea ar face bine să se retragă mai în spate, de acord, dar lăsați, bre să hotărască asta cetățenii, că de aia se fac alegeri! Nu e nevoie de dat cu napalmul pe la Colectiv!

26 octombrie 2018 15:28

Didel Si ? Ce ai vrut sa spui ? Nu cred ca ai mai multa scoala ca cei mai sus mentionati. Aceiasi carpaci. (cioflingari )

26 octombrie 2018 13:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.