Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Medicul Livia Davidescu din Craiova a identificat, cu ajutorul colegilor din ţară, 43 de doctori care au decedat prematur, în gărzi sau după ele, în timpul serviciului sau imediat după şi face apel la medicii-parlamentari să susţină legislativ recunoaşterea orelor de gardă ca vechime în muncă.

Lista a fost realizată prin intermediul reţelelor de socializare şi a fost postată, marţi, pe pagina de Facebook a dr. Livia Davidescu, medic primar oftalmolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, care a declarat pentru AGERPRES că a pornit în acest demers după ce a aflat de cazul Cosanei Claiciu, medic cardiolog la Spitalul Clinic Judeţean Arad, care a decedat la 44 de ani în timpul unei gărzi.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ariciul Lucrand si la stat si in privat,garzile daca sunt nopti linistite fara pobleme se cam odihnesc,si sunt si platiti.Da, ar trebui sa li se treaca la vechime fiindca sunt in spital ,cat tine programul si cat tine garda nu sunt la Garboavele,tot in spital sunt dar cum treci in cartea de munca o luna cu 744 de ore lucrate?dar 12 luni?ca multi nici concediu nusi iau.Nu e de mirare ca eoi trec peste sindromul oboselii premature sii dau inainte pana fac saltul cel mare.Pentru bani.Si pentru bolnavi ,dar la stat sa-mi hie cu iertare mai mult pentru bani.

24 octombrie 2018 11:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.