Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a declarat marţi, la Parlament, că formaţiunea liberal-democrată apreciază activitatea lui Tudorel Toader, şi că respectă dreptul PSD de a îl evalua pe ministru pentru că portofoliul Justiţiei revine formaţiunii social-democrate.

„Nu dorim să ducem lucrurile mai departe decât ele sunt. ALDE a avut o opţiune clară în vederea selectării dlui Toader ca ministru al Justiţiei. ALDE l-a susţinut tot timpul pe dl Toader ca ministru al Justiţiei şi a colaborat cu dânsul. În acelaşi timp, poziţia de ministru al Justiţiei în cortexul guvernamental aparţine PSD, de aceea noi avem două poziţii care sper să nu fie contradictorii. Pe de-o parte, apreciem prestaţia dlui Tudorel Toader, pe de altă parte respectăm atributul PSD de a-şi evalua miniştrii pe locurile pe care dânşii le-au avut în repartiţie”, a declarat, marţi, la Parlament, vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian, întrebat dacă partidul din care face parte îl susţine în continuare în funcţie pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, potrivit mediafax.ro.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.