Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele american Donald Trump doreşte să se întâlnească cu omologul său rus Vladimir Putin pe 11 noiembrie la Paris.

Întâlnirea ar avea loc în marja ceremoniilor de comemorare a 100 de ani de la sfârşitului Primului Război Mondial, a declarat marţi, la Moscova, consilierul pentru securitate naţională al Casei Albe, John Bolton. 'Preşedintele Trump va fi foarte bucuros să vă întâlnească la Paris, în marja comemorării a 100 de ani de la semnarea Armistiţiului', a spus Bolton la începutul întrevederii sale cu Vladimir Putin la Moscova.

Putin i-a spus lui Bolton că Rusia este uneori surprinsă de măsurile, în opinia sa, nejustificate pe care Washingtonul le ia împotriva Moscovei. Cu toate acestea, liderul de la Kremlin a afirmat că doreşte să aibă noi discuţii cu Trump, posibil luna viitoare la Paris.

'Ar fi util să continuăm un dialog direct cu preşedintele Statelor Unite (...) De exemplu, la Paris, dacă partea americană este interesată de aceste contacte', a declarat Putin.

Integral pe România LiberăComentarii

Bine, si Monsieru L'avorton-micron & baba din dotare, ei ce-au zis la faza asta, sau au încetat sa mai existe între timp (în mod oficial - nu ca ar fi fost vreodata cu adevarat, n.m.)?! Cu respect, Paulus

23 octombrie 2018 23:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.