Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că îl susține în continuare pe ministrul Tudorel Toader.

Liderul ALDE susține că nu a discutat cu Liviu Dragnea despre prestația ministrului Justiției și nu vede motivul pentru care subiectul a apărut în presă.

„Există probabil numeroase zone care sunt deranjate de prezența și acțiunea ministrul Toader la ministerul Justiției”, a precizat Tăriceanu.

„Nu am discutat despre Toader, nu mi-am schimbat punctul de vedere în ceea ce îl privește pe domnul ministru Toader. Cred că este unul din miniștrii care are cea mai bună performanță în Guvern, a dat dovadă de fermitate, de curaj, de o asumare conștientă a rolului său”, a mai spus Tăriceanu.

„N-am văzut în ultimii 15 ani un alt ministru de calibrul lui Toader”, a adăugat Tăriceanu.


Comentarii

Bine, dar asta e caz de ... DIICOT, nu?! Pentru ca intoxicarea se realizeaza cu ajutorul "fondurilor" (de EURO-spaga free-tax, n.m.) pe care unii membri ai EURO-Group-ului infractional le "disponibilizeaza" si pe care, în aval, ceilalti membrii (mergând pâna la ultimul MEDIA-limbric din presa "libera", n.m.) ai schemei EURO-infractionale îi .. "absorb" / "acceseaza" - nu?! Cu respect, Paulus

23 octombrie 2018 22:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.