Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general Augustin Lazăr susţine că independenţa procurorilor poate fi afectată de prevederile privind numirea şi eliberarea din funcţie a celor din vârful ierarhiei, ca urmare a modificărilor legilor Justiţiei, amintind în acest sens şi recomandările Comisiei de la Veneţia.

Într-un mesaj postat marţi pe Facebook, Lazăr aminteşte, totodată, că Ministerul Public a făcut demersuri la nivelul Parchetelor, prin care au fost analizate modificările aduse codurilor penale.

"Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr, reaminteşte demersurile făcute de Ministerul Public prin care au fost analizate propunerile de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală, inclusiv prin consultarea unităţilor de Parchet şi a structurilor specializate, analize ce au identificat prevederile neconstituţionale care afectau aspecte esenţiale ale procesului penal, reglementarea unor infracţiuni, precum şi încălcarea standardelor privind calitatea legilor, privind securitatea juridică. În acest sens au fost şi comunicatele din datele de 19 iunie 2018, 25 iunie 2018, 3 iulie 2018 şi 13 iulie 2018", a scris procurorul general.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Reggie Poate fi, dar NU VA FI... Cu probabilitati si mancaturi de kk ati intoxicat si strada si CE si PE...... Mai terminati cu tampeniile debitate la butonul de panica, activat de agenturile externe!!!! Cand o sa fiti Romani, dincolo de bonusurile externe incasate????

24 octombrie 2018 19:46

analfabetului v@victor Mai kakat v, justitiabil si 23 octombrie 2018 22:26 , crezrezi ca daca postezi pe mai multe nume nu ne-am prins? Mai v, nu tu esti ANALFABETUL care nu srie cand se scrie SAU impreuna si cand se scrie despartit? Ti-am mai spus : Schimba-ti nickname-ul daca nu vrei sa te fac de cacat. Fire-ati ai dracu' de ANALFABETI. Mai aveti curajul sa comentati aici?

24 octombrie 2018 17:18

JUSTITIABIL Lazarica fara frica = flasneta ruginita si hodorogita a rezistacilor, rusine, bai, magistratule platit gras din banii contribuabililor, adica, procurorii sunt independenti de cetateni care le platesc salariile si pensiile enorme, acesti "independenti" judeca ascultand ilegal telefoanele si urmarind cu SRI pe cetateni ?!

24 octombrie 2018 10:25

v Oare autoritatile "astea" comunica cu cetatenii, doar pe feisbuk, unde nu sint semnaturi stampile, se poate nega ce este declarat ca au intervenit hakery. Vad ca el, Ghiolbanis si acolitii lor folosesc aceasta comunicare.

23 octombrie 2018 23:53

Aha, îți dărdâie târtița! R-ați-ai dreacu de securiști îmbătrâniți în rele!

23 octombrie 2018 22:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.