Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uniunea Europeană nu poate interveni cu voturi şi ameninţări pentru a bloca alegeri ale unor parlamente şi ale unor guverne, a declarat, marţi, vicepreşedintele Consiliului de Miniştri şi ministrul italian de Interne, Matteo Salvini, într-o conferinţă de presă organizată la Bucureşti.

Acesta s-a întâlnit, anterior conferinţei, cu ministrul român de Interne, Carmen Dan, cu care a spus că a împărtăşit "necesitatea de a lucra împreună în ceea ce priveşte apărarea frontierelor externe de imigrarea ilegală".

"Am asigurat-o de prietenia şi apropierea noastră de comunitatea română din Italia, care este cea mai prezentă dintre comunităţile străine. Greşelile câtorva nu cad pe umerii majorităţii de cetăţeni perfect integraţi în Italia", a afirmat el.

Integral pe AgerpresComentarii

Ministrul de Interne italian, Matteo Salvini, la București: "Vom susține întotdeauna dreptul suveran al popoarelor de a propune și aproba în Parlament propriile legi, fără ca de la Bruxelles să poată sosi veto-uri sau amenințări!"

23 octombrie 2018 20:29

Cristi Danileţ Bine, dar daca într-adevar nu poate, noua dece ne da "fonduri" (de EURO-spaga free-tax, n.m.) ca sa sugem EURO-poolla (în chiloti, la metrou) si sa #REZISTAM!?

23 octombrie 2018 19:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.