Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, la dezbaterea din Parlamentul European, că este încrezător că summitul de la Sibiu din 9 mai 2019 va reprezenta un reper în proiecţia privind viitorul unei Uniuni mai puternice, mai unite, mai coezive şi mai democratice.

”Am încredere că în noua etapă în care va intra Uniunea Europeană începând cu anul 2019 şi pe care România, în calitatea sa de preşedinţie rotativă a Consiliului UE o va pregăti împreună cu celelalte state membre şi cu instituţiile europene, va fi una fructuoasă. Sunt încrezător că summitul de la Sibiu din 9 mai 2019 va reprezenta un reper în proiecţia privind viitorul unei Uniuni mai puternice, mai unite, mai coezive şi mai democratice. Depinde de puterea, înţelepciunea şi voinţa noastră, state membre, instituţii europene şi cetăţeni europeni, ca acest obiectiv să devină realitate”, a declarat Klaus Iohannis în timpul alocuţiunii pe care a tinut-o în Parlamentul European.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.