Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procesul Colectiv s-a reluat cu un nou judecător şi un lung şir de cereri din partea inculpaţilor. Avocaţii acestora au cerut să fie chemaţi în instanţa nu mai puţin de 173 de martori. Magistratul care a preluat dosarul, după pensionarea celui care a început judecata, a decis să nu îi mai audieze pe cei trei patroni ai clubului. A vrut să audă ce au de spus ceilalţi 9 inculpaţi, însă niciunul dintre aceştia nu a vrut să vorbească. Au susţinut că nu sunt pregătiţi să dea declaraţii.

„A fost o tragedie, în adevăratul sens al cuvântului, dar o să vedem la final”, afirmă Cristian Niţă, patronul firmei de artificii.

Integral pe Digi24Comentarii

MeToo Nu ma simt flatata / Când sunt agresata / Nici satisfacuta / Daca nu's ... batuta!

23 octombrie 2018 23:28

Dacian Romanian Pizdos Ba io zic ca sa uitam treaba cu satanistii - ca în fond am pierdut nici 5-6 votanti de pripas - asa ca sa ne concentram mai bine pe realizari, sa tragem "microdoze" pe EURO-rat, sa iesim in chilotzi la metrou (ca "partenerii"-civili, n.m.), sa ne luam portia zilnica de EURO-urina & sa #REZISTAM!

23 octombrie 2018 23:27

v Alo justitia , intrebati-l pe Ghiolbanis ce a fost la Colectiv, ca stie el, ca trebuia sa moara oameni sa creeze "emotie". A reusit sa creeze doar tragedie pt familiile celor decedati si celor afectati de urmarile napalmului.

23 octombrie 2018 23:17

stefan P.S....artificiile respective se folosesc la tortul de la sfirsitul nuntei...cind sute de scintei sar pe rochia de mireasa...si totusi...ati vazut vre-o mireasa in flacari pina acum ?

23 octombrie 2018 11:42

stefan Sint lucruri care nu pot fi explicate.....si care nu au nici o logica....in urma expertizelor efectuate rezulta clar ca focul nu avea cum sa se aprinda de la artificiile respective...normal si firesc...parintii cer dreptate...decizia finala v-a fi foarte greu de dat...si totusi ...nimic nu are logica in intimplarea respectiva.....va invit sa urmariti filmul,, Omul molie "...un film de referinta bazat pe fapte reale....o sa vedeti si acolo cum a avut loc o mare tragedie cu multi morti in America si la care nu s-a gasit nici o explicatie...s-a dat o solutie in ancheta...dar doar de dragul de a se da...nimic concret....

23 octombrie 2018 11:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.