Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În ultimii ani, guvernanţii au scos pe bandă rulantă nu mai puţin de şase legi speciale prin care acordă drepturi de pensie suplimentare foştilor parlamentari, judecători, procurori, grefieri, piloţi din aviaţia civilă, angajaţi ai Corpului Diplomatic şi ai Curţii de Conturi.

Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) apică şase legi cu caracter special prin care se stabilesc pensile de serviciu, cuantumul acestora fiind plătit în proporţie de 19,3% în raport cu contribuţiile foştilor parlamentari, judecători, procurori, grefieri, piloţi din aviaţia civilă, angajaţi ai Corpului Diplomatic şi ai Curţii de conturi, diferenţa de 80,3% fiind suportată din bugetul de stat, adică din taxele şi impozitele plătite de toţi angajaţii.

Integral pe AdevărulComentarii

NOI Desfintarea Legii "Revolutionarilor" cu privilegiile mizerabile acordate acestor impostori : indemnizatii lunare de cca. 3000 lei+salariul, pensii de cca. 4000 lei+pensia legala, terenuri, spatii comerciale, gratuit pe CFR, pe RTAB, medicamente si tratamente - din Buget, toate pe baza unei ADEVERINTE fabricate de X si Y. Derbedeii astia sunt in nr. de peste 3 milioane, si, ticalosia este ca, nr. adeverintelor eliberate creste in fiecare an. La 29 de ani, de la Lovitura de Stat, caci, aia numai revolutie n-a fost.

24 octombrie 2018 6:56

@victor Mai victor, nu esti tu v? Dar chiar daca ai fi sau nu, eu iti spun ca doar un singur prim-ministru a vrut sa faca ordine. Acela se numeste BOC! Nu i-au gasit nimic timp de 9 ani cu care sa-l "afunde" si acum scormonesc cei de la HAZNAUA3 prin cacat, doar doar ii vor gasi ceva.

23 octombrie 2018 17:18

Socotitorul In total sunt 147 000 de pensii speciale . Dintre acestea 9000 sunt la civili ( judecatori, parlamentari, grefieri , procurori, aviatori civili) respectiv 138 000 de pensii ale cadrelor militare din Politie, SRI, MApN, Jandarmerie, si alte servicii militarizate cum ar fi SPP. Cheltuielile statului cu aceste pensii SPECIALE sunt in jur de 7,4 miliarde de lei anual. Un calcul aproximativ ( 99% adevarat), pentru ca oricum cifrele exacte nu le am, da o valoare MEDIE a PENSIEI SPECIALe este de aproximativ 5000 de lei pe luna. Adica un PENSIONAR SPECIAL ia ( pe langa pensia de contributivitate) o pensie SUPLIMENTARA egala cu CINCI PENSII MEDII ale PULIMII care nu vrea sa iasa in strada. STATI MILOGILOR si asteptati PROMISIUNI pentru ca acestia se pensioneaza ( DUPA NOUA LEGE) la vreo 43-47 de ani. Cum au trait bine pot ajunge la 87 de ani. Mai clar pentru PROSTMEA care voteaza PSD peste 40 de ani NUMARUL PENSIONARILOR SPECIALI se va tripla, adica pot sa ajunga la 450 000 sau 500 000 . Copiii si nepotii vostri nu vor lua pensii ca nu le va ajunge acestor nesimtiti!. N-o sa fie bani nici pentru ei. Doar nu credeti ca intr-un stat OLIGARHIC pe acestia ii intereseaza de prostimea care acum munceste pentru ei.?

23 octombrie 2018 16:18

PROFA Abrogarea urgenta a Legii Revolutionarilor, cu pensii si indemnizatii si gratuitati strigatoare la cer, de sute milioane Euro - incepand din 1990! Revolutionari sa ramana, doar, cei aflati la 2 m sub pamant, impuscati fiind. Restul derbedeilor cu adverinte masluite, la munca !

23 octombrie 2018 10:35

Si la rahatii ai de grefieri le-au dat pensii speciale?! Pentru ce, pentru ca fac o munca de secretariat-dactilografiere?!

23 octombrie 2018 9:55

victor Cum sa mai suporte bugetul tarii atatea neleguiri facute totusi cu legea in fata? Toate guvernele si parlamentele care s-au perindat nu au avut curajul sa faca ordine si atunci s--au luat si pentru ei privilegii(vezi pensiile speciale ,salarii mari si sume forfetare si mai mari)

23 octombrie 2018 9:29

SAM Da' pt PENSIILE "REVOLUTIONARILOR", despre care s-a dovedit in Tribunale, ca, 90% dintre "revolutionari" nu sunt decat niste IMPOSTORI, pt astea cat suporta Bugetul ?! In care Tara din lume, niste derbedei primesc indemnizat si si pensii, si terenuri si spatii comerciale, din Buget, pe baza unei adeverinte falsificate ?! Desfiintarea urgenta a Legii revolutionarilor !

23 octombrie 2018 8:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.