Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul USR Cristina Prună a declarat, luni, la Ora Guvernului, că exploatarea gazelor din Marea Neagră ar fi trebuit să fie un exemplu de bune practici între stat şi investitori, însă se transformă într-o "scamatorie economică" şi seamănă cu "metoda accidentului".

"Motivul pentru care v-am chemat astăzi în plenul Camerei Deputaţilor, domnule ministru, este Legea offshore şi valorificarea producţiei de gaze din Marea Neagră, o discuţie care, din păcate, a lipsit destul de mult din spaţiul public. Absenţa dumneavoastră nemotivată de la lucrările comisiilor comune a fost într-adevăr regretabilă. Ar fi fost în interesul românilor ca ministrul de resort să susţină acest proiect de lege mai mult în spaţiul public, să susţină mai mult în Parlament şi să le explice oamenilor de ce aceste exploatări sunt atât de importante pentru România în următorii 30 de ani, mai ales că scrie negru pe alb în strategia energetică faptul că mai avem gaze pe următorii 14 ani. Ministrul Energiei, ministrul Economiei, ministrul Finanţelor Publice şi directorul ANRM trebuiau să fie prezenţi la dezbaterile care au avut loc în Camera Deputaţilor, lucru care nu s-a întâmplat", a afirmat Prună, la dezbaterea la care a participat ministrul Energiei, Anton Anton.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.