Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

HOROSCOP. Horoscopul săptămânii 23-28 octombrie aduce o serie de schimbări pentru câtva zodii. Taurii sunt hotărâți să pună capăt unor relații și să evolueze pe plan sentimental, în timp ce Balanțele vor beneficia de ajutorul astrelor pe plan financiar.

HOROSCOP Berbec

HOROSCOP În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Berbec se preocupă de îmbunătățirea sectorului financiar și vor avea parte de ocazii pentru a demara noi proiecte alături de partenerii de afaceri, însă vor trebui să-și dea tot interesul pentru a le obține. Persoana iubită le va fi alături în toate aceste demersuri și, în plus, Luna Plină le va aduce ocazia de a-și dubla veniturile obținute din muncă proprie, totodată, de a finaliza un proiect și de a culege roadele muncii. Relația de dragoste va cunoaște o ascensiune în ceea ce privește zona sexuală, unde Soarele va “incendia” cu razele sale benefice sectorul intim.

Mai multe, pe Antena 3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.