Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justiţiei, Florin Iordache, a declarat, luni, că asupra proiectelor Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, vor fi făcute „corecţiile necesare” în Legislativ, după publicarea motivărilor Curţii Constituţionale.

„Vineri şi sâmbătă au avut loc, la Veneţia, dezbateri asupra celor două rapoarte. Vor apărea, în cursul zilei de astăzi, sau mâine, concluziile la cele două rapoarte, unul care vizează justiţia, celălalt care vizează Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. Eu am participat acolo şi punctul de vedere pe care l-am exprimat şi pe care vi-l spun şi dumneavoastră este următorul. În ceea ce privesc Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, aşteptăm hotărârile pe care CCR urmează să le dea în această săptămână, este vorba de Codul Penal. În ceea ce priveşte CPP aşteptăm motivarea şi în funcţie de aceste două motivări şi de punctele exprimare de Comisia de la Veneţia vom face corecţiile necesare”, a declarat, luni, la Parlament, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache.

Integral pe Mediafax