Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019, iar ipoteza în care Călin Popescu Tăriceanu ar fi nominalizarea coaliției este o păcăleală.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să candideze la alegerile prezidențiale și nu va lăsa pe altcineva, a declarat liderul Pro România, Victor Ponta, la România TV. „Este o păcăleală. Domnul Tăriceanu are o mare experiență politică și e normal să vrea să candideze. Eu nu o să candidez în 2019, dar pot să mă gândesc că o să candidez în 2024. În primul rând, cu siguranță PSD va avea candidat, eu am petrecut 15 ani acolo.”, a spus Ponta.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Lui Tariceanu I SE RUPE de coalitie si de populime. Si-a facut plinul, a scapat de dosarele penale. Cei pasa. De acum trai neneaca la Monaco. Dragnea se poate distra si el cu Mazare in Madagascar ( ca sef de trib).

22 octombrie 2018 22:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.