Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În Bucureşti şi alte mari oraşe ale ţării au fost din nou proteste. Participanţii i-au cerut demisia ministrului justiţiei, pe care îl acuză că pune piedici luptei împotriva corupţiei. În acelaşi timp, au susţinut şi că Guvernul este incompetent.

Sute de oameni şi-au încheiat duminica în faţa Guvernului cu un mesaj clar trimis puterii: să lase justiţia să îşi facă treaba.

„Tudorel demisia!” și „PSD, ciuma roşie!” au fost două dintre revendicările manifestanților.

Aceleaşi nemulţumiri au scos oamenii în stradă şi în Piaţa Victoriei de la Timişoara.

Integral pe Digi24Comentarii

Ecce Homo Mascota perfecta a democracanatilor din piata, un kurist iesit in strada pentru ca il cauta moartea acasa... Asta o fi secretul vietii vesnice...

22 octombrie 2018 19:10

Omul Anei Pauker chiar mai gungure! Măi fraților, voi chiar n-ați înțeles încă faptul că acest idiot bâtrân, pe nume Șogor, sau Șora a fost comunist de esență bolșevică?! Când adevărații filosofi și mari intelectuali români intrau pe capete în pușcăriile comuniste de tip gulag, s-au fugeau din țară spre a se salva, idiotul ăsta își întrerupea peregrinările între Elveția și Franța pentru a reveni în România și a deveni agitator de partid sub pulpana Anei Pauker. Pentru serviciile aduse „cauzei” a fost răsplătit cu funcția de director al Editurii de Stat pentru Literatură și Artă, ESPLA; de unde a vegheat asupra destinelor scriitorilor români, precum și a creșterii și înfloririi realismului socialist. Până la urmă este perfect normal! Numai la umbra unui asemenea „titan” al marxismului de anțărț pot înflori acum mințile #rezistace ale neomarxismului soroșist. Nu întâmplător, bătrânul bolșevic Șora figurează pe un loc de frunte în lista bursierilor lui Soros!

22 octombrie 2018 12:50

CUCU… BAU! Mumia! Se(îl) bagă între manifestați pe, cică, filosoful Șora, ca să ce? Să-l, sau să se compromită? Filosoful Șora? Dar, dacă nu e cu supăare, ce operă filosofică are mumia? Două-trei cărticele paralele cu vreo gândiire filosofică! Mihăiță, puiule, vezi că te caută o doamnă cu coasa pe umăr - stai acasă și bucură-te de respectul altora decât cel al #rezisti-lor ratați!

22 octombrie 2018 11:01

Lingaul Dl Sora ,am inteles ca doriti schimbarea ,f bine si eu o doresc si multi altii dar cand te uiti in jur te ingrozesti ,oare numai idioti incompetenti da tara asta acum si toti trebuiesc inregimentati politic ??!!

22 octombrie 2018 10:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.