Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultima victorie a lui Ilie Balaci s-a consemnat aseară, pe stadionul care poartă numele unei alte legende a Băniei. 30.000 de oameni l-au aclamat pentru ultima oară, iar băieţii Universităţii Craiova au reuşit o victorie istorică.

Spiritul lui Balaci se simte pe întreaga arenă. Cu lacrimi în ochi, fanii cântă imnul campioanei unei mari iubiri, imnul dedicat Minunii Blonde şi coechipierilor acestuia din anii 70-80. Atmosfera e apăsătoare, băieţii în alb se simt parcă datori ssă câştige acest meci pentru Ilie Balaci, iar golul echipei adverse vine ca un blestem. De fapt, e un autogol, culmea în minutul 8, numărul lui.

Totul pare pierdut, dar spiritul lui Balaci coboară pe teren, parcă încurajându-i pe actualii componenţi ai echipei, continuatoare sau nu a palmaresului şi tradiţiei. O controversă care nu mai contează în aceste momente, pentru că Balaci a reprezentat Craiova, Bănia, Oltenia, România. Balaci e Craiova, iar Craiova e Balaci.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.