Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Aceşti parşivi cu două feţe - o faţă au când comunică cu instituţiile UE şi o faţă total diferită au în momentul în care comunică în faţa opiniei publice din România - sunt în continuare în campanie. Se laudă că dublează pensiile, se laudă că dublează salariile, şi ei trimit la Bruxelles hârtie în care spun că este posibilă îngheţarea salariilor în sectorul public pe anul 2019. Se fac că măresc salariile şi pensiile, iar în timpul ăsta dau drumul la inflaţie", a spus Orban într-o conferinţă de presă.
"Poate noi nu o să creştem în campanie pensiile cu cât se laudă PSD, dar noi, cu siguranţă, atunci când creştem pensia, creştem şi puterea de cumpărare a pensiei. În nicio ţară din lumea asta nu există ceea ce e la noi. Nu poţi să creşti salariile în sectorul public, dacă ţie nu îţi cresc salariile în sectorul privat", a mai spus preşedintele PNL.