Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aproximativ 100 de persoane au protestat duminică seară la Cluj împotriva deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de interzicere a manifestărilor spontane, dar şi împotriva Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul justiţiei.

Protestatarii s-au adunat în Piaţa Unirii începând cu ora 18,00 şi unii dintre ei au vorbit la megafon pe temele menţionate, dar şi despre "desfiinţarea PSD", pe motiv că îşi încalcă propriul statut, conform căruia din conducerea partidului nu pot face parte persoane condamnate penal.

Integral pe AgerpresComentarii

Stan Pățitul Frustații, neîmpliniții, pierde-vară, protestatari de ocupație și alții asemenea. Pentru ei nu trebuiesc reguli, numai ce îi taie pe ei capul. La Cluj nu este jandarmerie?

22 octombrie 2018 10:37

ariciul Baaa idiotilor care ati fost alesi?Revolutia insasi a fost spontana.Intr-un stat totalitar ,intro dictatura.Imi dati voie va rog sa va fut in gat ?ori trebuie sa fac o cerere?magari nesimtiti,nu sar ridica poporul asta sa va termine odata pentru totdeauna sa va piara si samanta de pe fata pamantului ca ati spurcat tara asta cu existenta voastra.

22 octombrie 2018 7:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.