Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, nu crede în îngheţarea salariilor din sistemul bugetar anul viitor. Spune că nu poate fi vorba de asa ceva, în condiţiile în care economia este în creştere. Tăriceanu mai precizează că el nu a primit documentul pe care ministrul de finanțe l-a trimis la Bruxelles. În plus, a atras atenţia că acel document nu reprezintă un angajament al României în faţa instituţiilor europene.

Călin Popescu Tăriceanu: Documentul trimis Comisiei Europene, pe care eu nu l-am vazut, Guvernul nu mi-a trimis o informare în acest sens, nu angajează absolut nimic. Niciun fel de înghețare, economia românească este într-o perioadă de creștere puternică, creșterea PIB-ului nu e pentru a figura în statistici. Această creștere economică trebuie să se reflecte în puterea de cumpărare a cetățenilor, fie ei salariați sau pensionari. Sub nicio formă nu poate fi vorba de o înghețare a salariilor, atâta vreme cât economia crește susținut.

Integral pe Digi24Comentarii

Kuminecaturile Gemene Kuristii au scos dintre bucci "documentul Bruxellez" si l-au pus pe masa tacticos sa bage o stramba in coalitie si sa atraga de partea lor electoratul de care isi bat joc zilnic... e geniali, cu de astea practic Konchita Wurst are al doilea mandat garantat si le mai da pensionarilor inca o felie de preskur, din ala altfel evident.

22 octombrie 2018 19:28

Vor incepe taierile tot cu cei mai saraci. Recompensa celor bogati este tot mai costisitoare ( functii in Institutii , Agentii si Ministere, Legi si OUG care sa-i protejeze, Terenuri, Paduri si Lacuri de la Stat, Salarii Nesimtite si Pensii Speciale, etc...etc.)

22 octombrie 2018 11:13

v, vechi militant PSD Ovi, te-as fute-n cur.

22 octombrie 2018 10:33

ovi Repetentului Tariceanu , ca si in 2008 ai duduie si economia si capatana goala. Bravos mosule, nu te mai insori inca odata. Vezi ca pretnu Dragnea , alt repetent ti-o ia inainte.

22 octombrie 2018 7:48

v Tariceanu are fundu mare. Se joaca pe langa pula mare a d-lui Dragnea.

21 octombrie 2018 21:04

Nae Tericeanu cel mereu dezinformat, mai bine zis depasit !!

21 octombrie 2018 20:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.