Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

HOROSCOP. Mariana Cojocaru ne prezintă astăzi previziunile complete pentru săptămâna 21 - 27 octombrie.

HOROSCOP BERBEC - În data de 23 octombrie Soarele va intra în Scorpion şi va face aspect de Stellium cu alte trei planete aflate în această constelaţie: Venus Retrograd, Mercur şi Jupiter. O perioadă tensionată pentru voi, deoarece Stellium-ul din Scorpion face aspect de cuadratură cu Marte din Vărsător. În mod deosebit, în plan financiar. Aspecte nefaste pentru moşteniri, sposorizări, finanţări. Să nu depindeţi de nimeni!

HOROSCOP TAUR - Stellim-ul din Scorpion face un aspect de opoziţie cu Soarele natal şi cu Luna care va intra în Zodia Voastră în a doua parte a săptămânii viitoare.Opoziţia celor doi patroni astrali Venus-Lună vă pune sentimentele la încercare. Iubiri noi pot apărea în viaţa voastră. Sau, pot reapărea iubiri din trecut. Unele asocieri şi parteneriate pot fi greu încercate(cuadratură zodii fixe). Risc de rupturi, separări.

Mai multe, pe Antena 3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.