Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un număr de 22 de membri ai Adunării Parlamentare a Consiliului Europei au semnat o rezoluție prin care cer forului european o anchetă cu privire la atacurile lui Darius Vâlcov, consilierul premierului, și ale fostului ministru al Educației, Liviu Pop, la adresa minorității germane din România, potrivit Mediafax.

Solicitarea vine în contextul în care Darius Vâlcov a asociat, într-o postare pe Facebook, însemnele Forumului Democrat al Germanilor cu svastica, iar Liviu Pop a declarat că Forumul Democrat al Germanilor ar fi continuatorul unor organizaţii naziste.

Integral pe HotnewsComentarii

Wow, gogomănia acestui Mircea Drăghici e chiar și mai di granda! Abia acu observai că nu s-a mulțumit să traducă greșit „persona non grata” prin „persoană igrată”, cu pluralul ,persoane ingrate”, ci folosește pluralul românesc PERSOANE asociat cu barbarismul INGRATA !!! Aici avem un prefix de negare (provenit din traducerea inadecvată a lui NON) asociat cu sigularul latinesc GRATA. Băi draghie Drăghici, mai ai, mă, frați pe acasă?! Cum dracu' iți permiți să faci pe alții „inculți și dobitoci făcuți grămadă”?!

21 octombrie 2018 17:38

Postic (sic!) incult și needucat Draghie tovarășe Mircea Drăghici-icișa, toată admirațiunea pentru educățiunea și cultura suptă de dvs. de la portarii și secretarele de la Universitatea Spiru și nu mai știu cum, dar pluralul de la „persona non grata” nu este „persoane ingrate” (i-auzi brâul!), ci „personae non gratae”. Cu tot respectul, dar sublimul dvs. dascăl Georgică Soroș le are mai degrabă cu opera integrală a lui Karl Marx decât cu lingua lătinească!

21 octombrie 2018 17:17

Mircea Draghici Sa se stie ca nu totzi incultzii si prostii aflatzi in functzii decizionale pot arunca "in eter" tot felul de prostii si jigniri aiurea doar din interese, zic ei, politice...Amandoi, si Darius Valcov si Liviu Pop sunt niste incultzi si dobitoci facutzi gramada...Si-s subiecte de retzinut si pentru totzi posticii needucatzi care cand vad un afro-american il fac "negrotei" sau un german il asociaza cu un "nazist"...La noi in mocirla asta a Romaniei cu atat de multzi incultzi si prosti se face si o bravada din asta dar in SUA sau Europa legea te pedepseste imediat pentru discriminare....Bine ar fi sa se gaseasca o metoda de sanctzionare a celor doi protagonisti (de exemplu sa fie persoane ingrata fara acces in tzarile UE- sa nu se mai poata duce alde Valcov la schi in Austria sau la plaja pe Coasta de Azur cu amanta...) si ar fi o lectzie si pentru altzi politruci romani ce arunca vorbe aiurea fara sa gandeasca...

21 octombrie 2018 10:57

Bine, dar activitatile (infractionale, anti-constitulionale, n.m.) puse la cale la Berlin împotriva (atunci, ca si acum, n.m.) cunosc zilele astea o recrudescenta neobisnuita - vârf de lance fiind organizatia oengist-terorista "Fundația Friedrich Ebert”, a carei destructurare a capatat de altminteri caracter de prioritate la nivel national - singura vina a UNORA DINTRE membrii grupului etnic german din România (atunci, ca si acum, n.m.) fiind doar aceea ca musca la prostii de-astea (în schimbul unor foloase ne-cuvenite, n.m.) ajungând în final sa calareasca cai mortzi (atunci, ca si acum, n.m.) - cu consecintele nefaste de pe acum deja bine-cunoscute ... Cu respect, Paulus

21 octombrie 2018 8:38

#MeToo - Buna dimineata! Suntem o "communitate" de "group"-uri de EURO-pizdirici (ajunse la senectut supuse timp de 70-80 de ani "agresiunii" sexuale & violentei "domestice" si în prezent suntem (oarecum) indignate ca nu ni-se mai uita nimeni pe sub fusta si ca nu ne mai trage nimeni palme peste bot - fapt care ne determina sa "încurajam" diverse alte co-pizdirici ambientale (si în principal pe MEDIA-parashoote, ca au "impact", n.n.) sa isa în public sa-si dea poalele peste cap si sa fucka ca toti EURO-dracii-TTIP ca au fost "discriminate" / terrorizate / inhibate / asaltate / încercuite si pâna acum (pâna dam noi semnalu', n.n.) "nu au avut curaj" sa se "out"-teasca / "out"-eze! Cu respect #MT (sub deviza "s-a dus în poolla ta iubirea noastra!", n.n.)

21 octombrie 2018 8:21

Ehe! Grupul Etnic German era mult mai mult decât o unealtă a SS în Românica! El era menit ca, împreună cu organizații similare din țările riverane la Dunăre, să formeze, la un moment dat, un dominion (land) german dunărean! Hitler privea foarte departe pe harta acestor țări și meleaguri numai bune de anexat, mai ales că România a asigurat petrolul și păpica pentru Wermacht în cursul celui de al doilea război mondial. Hitler însuși i-a declarat (în singura sa înregistrare sonoră în care vorbește fără să răcnească discursuri) mareșalului finlandez Carl Gustaf Emil Mannerheim că ar fi fost nebun să atace Uniunea Sovietică fără petrolul românesc. Așa că, idioții care sar sa-i lingă pe protectorii și stăpânii sasului nostru sibian să facă ciocul mic și să-și înghită excrementele cu care spurcă pământul românesc. Unde dracu văd idioții aștia că nemții ar fi discriminați în România, cu toate nenorocirile pe care ni le-au provocat și continuă să ni le provoace?!

21 octombrie 2018 1:49

Paulus - Buna seara! Sunt un cititor pasionat al aberatiilor defekate de (alde) HotPoollaFakeNews si as dori sa stiu dece nu mai suntem "informati" în legatura cu ultimele bashini trase de cetateanul auto-intitulat "Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului" (pe numele sau real: المرصد السوري لحقوق الإنسا), de "Oamenii de Stiinta Avertizeaza", de NASA (cu "asteroizii" care trec pe la nici 6,31 mm de Pamânt) despre "Regimul din Iran" despre ultimele aventuri cu Baba Clinton, cu ("dizidentul" pe-chinez cu nume de rasa de câine) "Ay-Wey-Wey", cu scroafa aia anorexica cu ugerele amputate dela Holywood, cu cum au fost pescuiti (practic toti) pestii din mare si cu Putin. Cu multumiri anticipate & respect, Pa.

20 octombrie 2018 23:37

v FDGR este declarat ca un continuator al Grupului Etnic German. Acest grup a fost format din toate organizatiile sasilor de la noi si s-a aliat direct cu SS, nu cu Wermachtul. In plus de asta, dupa razboi, regele Mihai a dat un decret, care le confisca toate bunurile Grupului Etnic German, ca prada de razboi, cum au facut si alte tari invingatoare.

20 octombrie 2018 23:27

Gicu @@ Ionut @@---tare prostanac mai esti !!! Si nu inteleg de ce Valcov nu este la puscarie !?

20 octombrie 2018 18:41

Ras Putin Ioane stai jos ai trei la istorie. Aia 20 de parlamentari europeni n-au facut nici un război si nici n-au datorii la tine, in schimb au minte spre deosebira de tine, imbecilule. Du-te in Donbas cretinule, la rușii tai, care vad numai naziști in toata Europa. Ia-l si pe Pop cu tine ca n-aveți ce cauta in lumea civilizata. Sa plecați cu Lada sau cu Moskvici sa nu cumva sa umblați cu o masina nemțească pana nu își plătesc aia datoriile. Jigodiilor!

20 octombrie 2018 18:30

Ionut Ce tare ii doare adevarul pe acesti insi...Au facut 2 razboaie mondiale, au provocat atata suferita si au adus atata moarte! Ar trebui sa le fie rusine sa mai scoata capul din pamant! Mai bine si-ar plati datoria fata de Romania! Guvernantii nostri sa se ridice odata din genunchi si sa nu mai inghita toate mizeriile unor netrebnici!

20 octombrie 2018 12:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.