Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele american Donald Trump a declarat în timpul unei vizite în Arizona că explicația Riadului în cazul dispariției jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, care a murit în interiorul consulatului saudit la Istanbul, este „credibilă”.

Presa saudită a a relatat că regele saudit Salman a ordonat demiterea unui consilier regal al prințului moștenitor Mohammed bin Salman și a adjunctului șefului serviciilor de informații, Ahmed Asiri, iar 18 persoane au fost reținute în cadrul anchetei.

„Consider că este un prim pas mare. Foarte, foarte mulți oameni sunt implicați și este un prim pas extraordinar”, a declarat Trump presei din Arizona.

Integral pe CotidianulComentarii

Oltean Trump este exponentul/ambasadorul industriei de armament din SUA. Arabia Saudita este una dintre tarile mari cumparatoare d arme americane. Consecita - musamalizare 100% a crimei/crimelor familiei regale saudite.

21 octombrie 2018 17:37

UNFORGIVEN Aiurea, prințul saudit a ordonat uciderea cu cruzime a ziaristului. Ăștia sunt arabii, niste criminali sadici, măcelari de oameni ca în evul mediu european. Si acum invadează Europa unde se comporta la fel prin acte teroriste. PS: Jack The Ripper era un bolnav psihic !

20 octombrie 2018 11:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.