Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PMP Traian Băsescu, acuzat-o de minciună pe Gabriela Firea care a declarat că fostul preşedinte a făcut o înţelegere cu Liviu Dragnea să nu fie votate proiectele din CGMB. Acesta a precizat că ultima dată când a vorbit cu liderul PSD a fost în primăvara anului trecut.

„Să căutăm în telefon... Doamna Firea nu se mai opreşte din minciună. Ultima, afirmă mincinos că m-am înţeles cu Dragnea ca cei 4 consilieri generali ai PMP să nu-i voteze proiectele prin care drenează banii Primăriei Capitalei către clientela politică din Ilfov. Fără să verifice, televiziunile miluite cu peste 4,1 mlilioane Euro publicitate de la Primăria Capitalei au difuzat „ştirea” cu mult entuziasm”, a declarat Traian Băsescu, într-o postare vineri pe Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

Ecce Homo Boy George 9:38, vezi că Duminică la democrăcănarea spontană din Piața Victoriei o să vină însăși Konchita Wurst la o baie de mulțime ca în vremurile bune. Ea prestează din plăcere cu sete, o să-ți placă. Ăștia ca Puie Monta care au mai rămas acoperiți prin partidul de maimuțe nu se pricepe de niciun fel...

20 octombrie 2018 11:45

George Ivascu, francmason in guvernul Dancila As da o muie. Caut un postac psd.

20 octombrie 2018 9:38

Robert Negoita Firea face concerte fraierilor.

20 octombrie 2018 7:40

Ion Cjne il crede pe mafiotul mincinos si fara scrupule ??? Hot de Flota si casa din Muhaileanu!

20 octombrie 2018 4:05

Radu Cu 4 milioane cheltuite pentru publicitate, se construia o pasarela pe centura capitalei. Sa va fie rusine trupa de incompetenti si penali !

19 octombrie 2018 21:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.