Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi ciobani au bătut un paznic de vânătoare, care în urma rănilor suferite a ajuns la spital, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Cecilia Grozavu, potrivit Agerpres.

Paznicul îi atrăsese atenţia ciobanului că niciunul dintre câinii săi nu avea jujeu, o bucată de lemn subţire care se pune la gâtul acestora. Ciobanul s-a înfuriat pe paznicul de vânătoare pentru observaţia făcută şi l-a bătut, provocându-i leziuni profunde la cap, braţe şi la spate, astfel încât acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Integral pe HotnewsComentarii

ariciul Bai nene la noi ciobanii sunt niste salbatici,fara prea multa carte,traiti intre animale care daca-l supara isi iau ghioaga pe schinare,si unde campul si pasunea e lumea lor,nu le poti spune nimic ca ei au si pus mana pe bate.trec cu oile prin vii,prin plantatii prin livezi stricandule,daca au lacramatii se duc cu un cas la pilotistul ori jandarul comunal si cam astia sunt ...bai nu ciobanii,ciobanii sunt stapanii de turme,aia de asc oile sunt ...golani la stana.

20 octombrie 2018 13:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.