Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rata şomajului înregistrat la nivel naţional a fost de 3,40% la sfârşitul lunii septembrie a acestui an, în scădere cu 0,07 puncte procentuale (pp) faţă de luna anterioară şi cu 0,74 pp sub valoarea înregistrată la finele aceleiaşi luni a anului 2017, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Numărul total de şomeri, de 296.751 persoane, a scăzut cu 5.838 persoane faţă de cel de la finele lunii anterioare. Din totalul şomerilor înregistraţi, 53.686 au fost şomeri indemnizaţi şi 243.065 neindemnizaţi.

Integral pe AgerpresComentarii

ariciul Sunteti nebuni sa dea Dumnezeu.Rata somajului?Sunteti rupti de realitate stand in birouri si necunoscand adevarata realitate a pietei muncii unde se intampla niste aberatii deti sta mintea creata si nu-ti vine sa mai muncesti decat la stat daca vrei sa te simti OM liber independent si sa duci un trai apropiat decent pe scara bunastarii,si nu sub pragul saraciei ca la patroni.

20 octombrie 2018 13:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.