Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În urma opiniei Comisiei de la Veneţia pe Legile Justiţiei, Klaus Iohannis îi cere demisia Ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Președintele României consideră că aspectele foarte grave reținute de Comisia de la Veneția cu privire la modificările aduse legilor justiției și codurilor penale reprezintă un semnal fără echivoc, de care actuala guvernare și majoritate parlamentară trebuie să țină cont pentru a nu împinge România pe o direcție incompatibilă cu valorile Uniunii Europene, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Cele două opinii ale acestui for european sunt extrem de critice și confirmă, așa cum era previzibil, toate neregulile sesizate de mai bine de un an de zile de către Președintele României, de opoziția parlamentară, de societatea civilă, de Consiliul Superior al Magistraturii, de judecători și procurori.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Mircea Draghici Cat va-tzi chinui, dragi postaci PSD-isti la urmatoarele alegeri prezidentziale D-nul Presedinte Iohannis bate de "zvantura" orice candidat PSD-ist...(cum spunea chiar un PSD-ist pur sange)..Dragnea are in sondaje ca incredere a populatziei doar 4% si asa va ramane mereu...Ca de aceea i-i "da in cap" Madamei Firea pe toate caile slugii lui, Codrin Stefanescu... Iohannis este un presedinte pregatit, educat, cizelat, elegant, sofisticat, inteligent, sportiv si cunoscator bun a mai multor limbi straine...Se "invarte" bine in preajma celorlaltzi presedintzi de state si este aceptat de mai marii lumii....Pai comparatzi-l pe Iohannis cu Madam Dancila careia i s-a lipit porecla in popor de "Analfabeta" si striga lumea pe strada asa dupa ea...

20 octombrie 2018 15:38

Mult mai periculos este un ticalos cu scoala, decat un mizerabil cu 2 clase ca trenu’.... „Tudorele, fa ceva...... Gargamel la PUSCARIE! Pentru ca arunca cu buna stiinta Romania in randul autocratiilor iLiberale! Rar mi-a fost dar sa intalnesc un nenorocit mai mare ca acest individ, Tudorel Toader. Sper ca fratii moldoveni din Iasi sa il intampine cum se cuvine cand va mai ttece prin seducatorul Targ al Iesilor. #razboitotal. In Romania, mizeria are un nou nume, GargamelSlugarelTudorel.” R. Bogdan.

20 octombrie 2018 12:36

Sandu Printre excursiile facute mai dam cate o declaratie care sa incite.Oare toate astea sunt emanatia ilustrului turist sau citeste cate un biletel pe luna si apoi recita?

19 octombrie 2018 21:53

Apel la luciditate Stat paralel care deschide dosare penale familiei Johannis. Adevaratul binom este Dragnea Coldea. Coldea l-a protejat tot timpul impreuna cu Kovesi, care i-a inchis dosarul TelDrum in ciuda dovezilor zdrobitoare.

19 octombrie 2018 19:07

Statucapră Kururupt Și iată că impactul cu chiloții de tablă ai domnului ministru i-a supărat rău de tot pe partenerii strategici, purtătorul lor de cuvânt fiind prompt convocat să-i solicite demisia.

19 octombrie 2018 18:08

Hans Mai bine ti-ai da tu demisia ! Tu care sustii statul paralel ,mafiot care abuzeaza romanii!

19 octombrie 2018 16:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.