Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis îi solicită demisia ministrului Justiției,Tudorel Toader pe care îl acuză de comportament iresponsabil.

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat vineri demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pe care îl acuză de un comportament iresponsabil pentru că a inclus în ordonanţa de urgenţă pe justiţie prevederi fără nicio legătură cu solicitările Comisiei de la Veneţia, ba chiar contrare lor, de natură să sporească îngrijorarea partenerilor europeni.

Totodată, şeful statului solicită majorităţii PSD-ALDE să ţină cont de opiniile cuprinse în raportul Comisiei de la Veneţia şi să reevalueze cu maximă celeritate modificările aduse legilor justiţiei, dar şi Codurilor Penale şi de Procedură Penală pentru ca impactul negativ asupra justiţiei şi a statului de drept să înceteze.

Integral pe CapitalComentarii

Legile Justiție Române sunt făcute de GUVERNUL ROMANIEI Nu de LGBD din U.E.! Dacă NAZISTUL de Iohanis este o slugă obedientă și strain de interesele NATIUNII Romane ..... sa plece!

21 octombrie 2018 11:32

Mircea Draghici Cat va-tzi chinui, dragi postaci PSD-isti la urmatoarele alegeri prezidentziale D-nul Presedinte Iohannis bate de "zvantura" orice candidat PSD-ist...(cum spunea chiar un PSD-ist pur sange)..Dragnea are in sondaje ca incredere a populatziei doar 4% si asa va ramane mereu...Ca de aceea i-i "da in cap" Madamei Firea pe toate caile slugii lui, Codrin Stefanescu... Iohannis este un presedinte pregatit, educat, cizelat, elegant, sofisticat, inteligent, sportiv si cunoscator bun a mai multor limbi straine...Se "invarte" bine in preajma celorlaltzi presedintzi de state si este aceptat de mai marii lumii....Pai comparatzi-l pe Iohannis cu Madam Dancila careia i s-a lipit porecla in popor de "Analfabeta" si striga lumea pe strada asa dupa ea...

20 octombrie 2018 15:43

Puciul HOȚILOR a EȘUAT! CSM a hotărât că procurorii de la parchetele importante rămân în funcții! Secția de procurori din CSM a decis, miercuri, că noile condiții de vechime nu se aplică retroactiv, au declarat pentru G4Media.ro surse din secție. comisarul.

20 octombrie 2018 15:32

Badea Draga Joiana, pardon Junona,mi se pare mie ca tu esti cea disperata.Deocamdata cel ales intr-adevar si direct de popor este Iohannis si nu limbricul de Tudorel .

20 octombrie 2018 13:18

JUNONA Werner nu mai are rabdare, pana la scrutinul constitutional de alegere a Presedintelui si Parlamenturlui Romaniei ! Este impins de la spate, sa forteze acum, imdeiat, maine, demisia si inlocuirea Guvernului legal votat de Popor. Fioroasa moaca, priviti cat este de disperat Johanis.

20 octombrie 2018 6:24

Statucapră Kururupt Și iată că impactul cu chiloții de tablă ai domnului ministru i-a supărat rău de tot pe partenerii strategici, purtătorul lor de cuvânt fiind prompt convocat să-i solicite demisia.

19 octombrie 2018 18:04

Hans Generalitati ! Spune mai ,concret articolele ,cum era inainte si cum e acum! Numai contestam pentru ca nu suntem de acord cu acest guvern!

19 octombrie 2018 16:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.