Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Capitalei şi-a propus să îmbunătăţească starea de sănătate a bucureştenilor prin dezvoltarea serviciilor medicale, pe de o parte, da şi prin facilitatea accesului populaţiei la aceste servicii. Construirea unor spitale noi în sectoarele 3 şi 6, modernizarea spitalelor aflate în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), dezvotarea reţelei de ambulatorii de specialitate şi extinderea reţelei de medicină şcolară sunt câteva dintre direcţiile cuprinse în proiectul „Strategia pentru Sănătate a Municipiului Bucureşti pentru perioada 2018 – 2020”, aflat pe ordinea de zi a şedinţei de ieri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Strategia PMB prevede, în primul rând, construirea unor spitale noi. În contextul în care toate spitalele aflate în subordinea municipalităţii sunt construite cu peste 50 de ani în urmă, cu circuite medicale nefuncţionale, în care este dificilă respectarea regulilor de curăţenie şi dezinfecţie, iniţiatorii proiectului spun că este nevoie de unităţi medicale „cu circuite funcţionale corecte, cu norme de securitate sporită pentru pacienţi, cu dotări moderne”.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.