Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, pe Facebook, că „Doamna“ din Voluntari, Gabriela Firea, s-a supărat că „cei patru consilieri generali ai PMP n-au vrut să-i voteze proiectele prin care se sifonau bani către clientela politică”. Cât despre Dragnea, fostul preşedinte îl numeşte ”Ţopul din Teleorman”.

„«Doamna» din Voluntari s-a supărat pentru că cei 4 consilieri generali ai PMP n-au vrut să-i voteze proiectele prin care se sifonau bani către clientela politică. După mintea ei, PMP nu este în opoziţie. De fapt, voia «Doamna» din Voluntari să dea câte 500 lei lunar (6000 lei anual) fiecărui taximetrist din Ilfov care operează fără autorizaţie în Bucureşti .Între «Ţopul» din Teleorman şi «Doamna» din Voluntari nu este nici o deosebire. Unul nenoroceşte o ţară, iar altul nenoroceşte o capitală, amândoi sunt incompetenţi, amândoi sunt avizi de putere şi mai ales, amândoi mint pentru a-şi acoperi matrapazlâcurile şi pentru a- i înşela pe români. Supărarea dintre ei pleacă de la suspiciunea că unul ar avea mai mult succes decât celălalt în înşelăciune“, a scris Băsescu pe Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

Braian Tasescu Javra Ordinara cunoscuta si sub numele de Basescu, cand a fost Primar al Bucurestilor, a comis "binefacerile" urmatoare: imprumuturi pt care se judeca Primaria si acum, retrocedari frauduloase catre mafia pdl-leproasa si acoliti, finantari de lucrari publice (scoli, spitale) niciodata executate dar, platite in avans de Javra-caci erau clientii politici PDL, angajari la PMB cu concursuri trucate, pt 90% din membrii PDL Bucuresti si provincie. Dupa Javra, a venit Videanu ca Primar, asta, a extras piatra dura pretioasa pavajele strazilor si bulevardelor, si, le-a inlocuit cu placute mizerabile fabricate la Fabrica personala - platite de bucuresteni la greu. Placutele de rahat ale Videanului, au iesit demult timp, din trotoare, au ramas gropi si santuri. Piatra dura extrasa, Videanu - spun oamenii, a exportat-o in Vestul Europei. Si Videanu a platit in avans reparatii scoli, care n-au fost executate niciodata, se judeca PMB si acum sa recupereze banii de la infractorii pdl. Huoooooo! Basescule, taci drak'

20 octombrie 2018 11:12

Ionut Vezi ca te asteapta Udrea dupa gratii, iti tine locul cald! Gunoiule! Ai nenorocit aceasta tara!

19 octombrie 2018 16:56

v Javra Ordinara nu tace si vad ca puterea nu-l baga la inchisoare, Nu stiu cazurile mentionate, dar parca Javra Ordinara a fost primare de Bucale, ba pe post de presedinte al Romaniei ceva mai mult timp. Poate ne spune ce a facut el in acest timp, bun pt tara.

19 octombrie 2018 16:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.