Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tensiunile dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea își arată din nou colții public.
Primarul general, care a rămas joi fără majoritate ]n Consiliul General, arată către liderul PSD. Firea a relatat la Antena 3 că i s-a povestit de către consilierii PMP, pe care nu s-a mai putut baza joi, că există o înțelegere Dragnea-Băsescu.

„Este normal să nu fii într-o stare formidabilă în momentul în care înainte de ședință ți se spune din partea unor consilieri generali că ei consideră proiectele propuse de mine foarte bune pentru bucureșteni, dar că nu pot să voteze pentru că sunt niște înțelegeri politice la nivel înalt și că sunt prea multi pentru aceste jocuri de culise. (…) Astăzi au venit și au spus că este înțelegere la nivel înalt, presupun ei, consilierii (PMP – nr.), între domnul Băsescu și domnul Dragnea astfel încât să nu mai fie sprijinită alianța noastră, PSD-ALDE, cu un vot-două necesare astfel încât toate proiectele să cadă. (…) Colegii de la PMB au spus că nu pot vota pentru motivele exprimate mai devreme, că este o înțelegere între domnii Băsescu și Dragnea”, a spus Firea, la Antena3.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.